Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Овој Интер бил поочаен и помизерен него оној што го знам од пред 2006-та година, еден очаен Марсеј неуспеа да го поминат.

Ептен ми мириса дека ќе се паднеме со Марсеј во 1/4 финале.

Овој Интер бил поочаен и помизерен него оној што го знам од пред 2006-та година, еден очаен Марсеј неуспеа да го поминат.

Ептен ми мириса дека ќе се паднеме со Марсеј во 1/4 финале.
И која е разликата Марсеј и Тотенхем? Се случува Реал испаѓаше од ист тип на екипи па требаше да генерализираме дека е мизерен?

И која е разликата Марсеј и Тотенхем? Се случува Реал испаѓаше од ист тип на екипи па требаше да генерализираме дека е мизерен?

Која е разликата ?

Тотенхем имаше бар некоја идеја и план како да продолжи во 1/4 финале, имаа желба, мотивација што повеќе од ова за да успееш да поминеш понатаму. Јас ни една од овие работи не ја видов вечерва а и прошлата утакмица од Марсеј. Немаат никаква изградена игра, едноставно се анемичен тим, без течност и идеја во нивната игра. Шанса може да направат само од прекин, Марсеј продолжи понатаму само и само затоа што Интер беше далеку по лош.

Реал испаѓал од ист тип на екипи ? Ако за тебе Ливерпул, Лион и Рома се во ист тип на екипи како овој Марсеј ондак ставаме крај на дискусијата. Изгледа не ни се сеќаваш на тие утакмици чим даваш ваков заклучок.

Мои желби за 1/4 се апоел,марсеј,наполи.

Ако ги избегнеме реал,барса,баерн уште сега ќе биде добро.

И која е разликата Марсеј и Тотенхем?

Небо-Земја :)

Ако се знае нашата среќа во ждрепкиве тогаш одиме на Барса/Реал/Баерн.Дај боже годинава да ни се насмее среќата па да ни се паднат Апоел/Бенфика/Марсеј што би значело и прошетка до 1/2финале.Да ја имаме таа среќа да играме со Апоел,Марсеј со Бенфика па после со нив да вкрстиме ама познавајќи го Милан нема лесен пат за нас... :)

После долго време одиме понатака во Лигата на Шампиони.Убеден сум дека сезонава можиме да одиме далеку во истата.Имаме тим уигран, атмосферата во тимот е одлична.Заедно играат од лани и мислам дека годинава им е многу полесно.Ибра е здивен сезонава, го имаме и Боатенг кој заедно со Ибра може сами да ја победат и Барселона да речеме.

Исто така имаме и добра средина и не гледам зошто не би можеле да ја победиме Барселона која годинава е далеку послаба од лани.

За Реал не зборувам, моментално се класа над сите и секаде имаат брзи играчи, одбрана имаат силна и мислам дека најлошо ќе биде да се паднеме против нив.

Да не послужи среќата и да се паднеме во ЛШ со некој послаб тим како Апоел, Бенфика или Марсеј ќе биде супер.Значи јас верувам дека можеме многу да напрајме само ни треба малку среќа.

И од идната сезона челниците мора да се опаметат и да земат добар лев бек.Не бива повеќе со Анте и Мезбах, стварно не бива.Моја желба е Сисоко, ама ќе видиме :)

Алегри на слатки маки за Парма се враќаат Сидорф, Фламини, Гатузо и Макси, Боатенг за купот а Пато и Неста за Рома. :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom