Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Овој Интер бил поочаен и помизерен него оној што го знам од пред 2006-та година, еден очаен Марсеј неуспеа да го поминат.

Ептен ми мириса дека ќе се паднеме со Марсеј во 1/4 финале.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Овој Интер бил поочаен и помизерен него оној што го знам од пред 2006-та година, еден очаен Марсеј неуспеа да го поминат.

Ептен ми мириса дека ќе се паднеме со Марсеј во 1/4 финале.
И која е разликата Марсеј и Тотенхем? Се случува Реал испаѓаше од ист тип на екипи па требаше да генерализираме дека е мизерен?

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
И која е разликата Марсеј и Тотенхем? Се случува Реал испаѓаше од ист тип на екипи па требаше да генерализираме дека е мизерен?
Која е разликата ?

Тотенхем имаше бар некоја идеја и план како да продолжи во 1/4 финале, имаа желба, мотивација што повеќе од ова за да успееш да поминеш понатаму. Јас ни една од овие работи не ја видов вечерва а и прошлата утакмица од Марсеј. Немаат никаква изградена игра, едноставно се анемичен тим, без течност и идеја во нивната игра. Шанса може да направат само од прекин, Марсеј продолжи понатаму само и само затоа што Интер беше далеку по лош.

Реал испаѓал од ист тип на екипи ? Ако за тебе Ливерпул, Лион и Рома се во ист тип на екипи како овој Марсеј ондак ставаме крај на дискусијата. Изгледа не ни се сеќаваш на тие утакмици чим даваш ваков заклучок.

P

PewDiePie

Гостин
Мои желби за 1/4 се апоел,марсеј,наполи.

Ако ги избегнеме реал,барса,баерн уште сега ќе биде добро.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
И која е разликата Марсеј и Тотенхем?
Небо-Земја :)

Ако се знае нашата среќа во ждрепкиве тогаш одиме на Барса/Реал/Баерн.Дај боже годинава да ни се насмее среќата па да ни се паднат Апоел/Бенфика/Марсеј што би значело и прошетка до 1/2финале.Да ја имаме таа среќа да играме со Апоел,Марсеј со Бенфика па после со нив да вкрстиме ама познавајќи го Милан нема лесен пат за нас... :)

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
После долго време одиме понатака во Лигата на Шампиони.Убеден сум дека сезонава можиме да одиме далеку во истата.Имаме тим уигран, атмосферата во тимот е одлична.Заедно играат од лани и мислам дека годинава им е многу полесно.Ибра е здивен сезонава, го имаме и Боатенг кој заедно со Ибра може сами да ја победат и Барселона да речеме.

Исто така имаме и добра средина и не гледам зошто не би можеле да ја победиме Барселона која годинава е далеку послаба од лани.

За Реал не зборувам, моментално се класа над сите и секаде имаат брзи играчи, одбрана имаат силна и мислам дека најлошо ќе биде да се паднеме против нив.

Да не послужи среќата и да се паднеме во ЛШ со некој послаб тим како Апоел, Бенфика или Марсеј ќе биде супер.Значи јас верувам дека можеме многу да напрајме само ни треба малку среќа.

И од идната сезона челниците мора да се опаметат и да земат добар лев бек.Не бива повеќе со Анте и Мезбах, стварно не бива.Моја желба е Сисоко, ама ќе видиме :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Алегри на слатки маки за Парма се враќаат Сидорф, Фламини, Гатузо и Макси, Боатенг за купот а Пато и Неста за Рома. :cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom