Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Честитки на победата. Со среќа во четвртфиналето!

Честито нека е победава и нека се множат... Значи коа ќе чекаш нешто со нетрпение од декември, мора да ти искочи некоја неодложна работа у пм :mad: Ја фатив последни 15мин. можеше најмалку уште 1 да им се шибне, али и ова е сосема доволно.
Ако најде некој торент од утакмицава веднага нека го постира! Фала ;)

Комшики ај честито победа сосема засужено.Ке речете не ни честитаат комшиите :D...

П.С Значи коментаторите на Канал 5 се катастрофа,Амди Бајрам пообуаво ке коментира од нив.

Честито нека е победава и нека се множат... Значи коа ќе чекаш нешто со нетрпение од декември, мора да ти искочи некоја неодложна работа у пм :mad: Ја фатив последни 15мин. можеше најмалку уште 1 да им се шибне, али и ова е сосема доволно.
Ако најде некој торент од утакмицава веднага нека го постира! Фала ;)
Има на замунда

Што значеше она senza Pipo non siamo Alegri !? :)

Без Пипо не сме среќни (Алегри е среќни иначе во друга конотација) :D

Од тоа што видов Милан играше исто ко Манчестер што игра против Арсенал, се чека на контра зошто што е и најпродуктивно против Арсенал. Прелесно им ја одземавте топката. Иначе камо ви уште 4, слабо :icon_lol: Честито :)

Комшики ај честито победа сосема засужено.Ке речете не ни честитаат комшиите :D...

П.С Значи коментаторите на Канал 5 се катастрофа,Амди Бајрам пообуаво ке коментира од нив.

Стварно зборуваат глупости, во право си!

На сите шо им е името со В шо им почнува ги вели со Ф, Фан Бомел, СилФа, а за Сидорф „Зедорф“!

Затоа не ми се гледа на Канал 5 мене ЛШ али тоа е тоа.

Стварно зборуваат глупости, во право си!

На сите шо им е името со В шо им почнува ги вели со Ф, Фан Бомел, СилФа, а за Сидорф „Зедорф“!

Затоа не ми се гледа на Канал 5 мене ЛШ али тоа е тоа.

Остај тоа,него сите натпревари ги усеруваат,не знаат да направат еуфорија,кога пагаат головите како ништо да не се десило...

Остај тоа,него сите натпревари ги усеруваат,не знаат да направат еуфорија,кога пагаат головите како ништо да не се десило...
Милан постигнува гол, коментатор на англиска телевизија побудалува се дере како ненормален.

Милан постигнува гол, Зоран Цветановски: И да, гол.Тоа е гол.Гол за Милан.Гол за водство.1-0...ко на погреб да е ццц

Реков јас и порано дека ако не го тепаш сега Арсенал кога... памтам имаше некои кењатори у фан клубов...тоа е големиот Милан ! 4-0 за слатко спиење вечер .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom