Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Дај бе смири живци ти ало ?
Не е фан клуб ренова ова да му ебам матер.
Секој пост ти со по 7 извичници.

Уживај во фудбалот кулирај.
Ај уживај ти другарче, малку ми е преку глава од Арсенал фановите шо се силат, затоа така пишав.

Ако сакам и 10 извичници ќе ставам, нека не те интересира тоа тебе!

BOATENG ни недостасуваше пре пре пре премногу!!! Каков мајстор!
Само вакви голови дава во ЛШ, оној против Плзен мислам беше пречка гол, оној против Барса, овај денес...

Ѕвер!

И тоа е тоа, супериорни сме во однос на Арсенал.Ако не примиме гол а дадеме уште еден многу полесно ќе биде на Емирати.

Убеден сум ека годинава имаме состав најмалку за полуфинале!

Инаку, со ваков Арсенал патници сме во 1/4 финале..
--- надополнето: 15 февруари 2012 во 21:25 ---
РОБИЊООО, се врати мајсторот назад!

Заслуга на Ибра е голов секако.
Браво :love:

Робињо! Ѓи отворивме како паштите жолтите топчиња...
AluJmmZCQAEdz7d.jpg

Венгер ја засилува одбраната :pos:
--- надополнето: 15 февруари 2012 во 21:35 ---
Антонини :tapp:

Боатенг, лагано 2:0 :rolleyes:

Има поглупо створење од Антонини? Кај на почетокот сам се сопна, па една ко му ја даде Силва овај не ја стигна па мораше дури и глупио потег да го напрај на крајот :tapp:

Вториот гол во офсајд беше Ибра... не дека тоа би променило нешто, бедни се Арсенал, ниедна шанса немаа, цела игра Милан ја држат, и така... Единствено можам да се надевам на некој бош гол (автогол, или од прекин) и да заврши 2-1...

Сум се скапал смеење со Антонини на почеток ко падна сам.. Ама ајде аплауз за него дојде до шанса за гол, и се молам во последната минута од продолжението да добие црвен картон.. Боатенг сега при крај требеше да ја додаде и да се стави точка на натпреваров ама тој ја шутна.. Ајде барем уште 1 гол во второво и да славиме пласман понатаму :D

Само да не се прими гол у второ и идеме даље ( или у превод вади го Антонини )
--- надополнето: 15 февруари 2012 во 21:43 ---
Уствари ги нема Замброта или Мезбах на клупа туку Бонера :facepalm:

Среќа имаа шо Ибра се лади и не се замара за офсајди инаку до сега ќе беше 5:0 :pos:
Ајде второ по еден гол на Ел Шарави и Ибракадабра :)
Антонини надвор Емануелсон лев бек а назад нека иде Боатенг а Робињо позади Ибра и еден напаѓач нека влезе Пато или Ел Шарави

Добро што го мрчите само Антонини... Јас не знам што очекувате од него; да изрегира како напаѓач во класична гол шанса створена за истиот?
Човекот си ја врши својата работа во одбрана, неколку пати баш приметив кога Волкот прима топка тој е залепен до него и плус имаше и добри моменти и пасови во напад (3 пати поактивен од Абате на оваа утакмица ако збориме за бековите), па сепак ништо не рековте за Абате...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom