Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Мексес - Тиаго, најдобар тандем! Антонини, шо го става.Замброта за кој кур седи на клупа? Од срединава немаме појаки играчи моментално.Добра е средината.Составов супер, зад напаѓачи Сидорф.Ме бендисува, едино Атнонини го грди тимов.

Ајде ќе ја издржиме и оваа утакмица , Милан е ко Барса овие месеци криза го фаќа xD

Meсбах бил од Лече не го бивало, сеа зашто Антонини играл, куроФ ми што сакате вие ??

Да го бапне Тасоти на лев бек ??

Абе шо разбираат цел живот пред компјутер менаџер играат и си мислат така е и во реалниот живот.
Месбах е солиден бек за разлика од Антонини кој е само физички најподготвен поединец во екипата,затоа и игра во Милан...Да не би бил толку спремен ке играше у Фоџа

Може вас ве нервира Антонини, но полош играч од Бомел нема. Коса ми се дига од чоекот во овие 20 минути, си го претрчуваат како дете малецко и каква глупост напрај кога ја исфрли топката негде околу 10 минута :facepalm: , мајко мила како може ваков играч да е незаменлив и да морам да го глеам секоја ебана утакмица.

Може вас ве нервира Антонини, но полош играч од Бомел нема. Коса ми се дига од чоекот во овие 20 минути, си го претрчуваат како дете малецко и каква глупост напрај кога ја исфрли топката негде околу 10 минута :facepalm: , мајко мила како може ваков играч да е незаменлив и да морам да го глеам секоја ебана утакмица.
Бомел најдобар ни е...Освен тоа шо ја исфрли топката без врска, има добра игра!
--- надополнето: 5 февруари 2012 во 15:46 ---
А овај Абате многу греши...Многу слабо игра денес!

Замброта/Месбах -> Антонини
Макси -> Сидорф
Ел Шарави -> Емануелсон
Мора да се ризикува инаку нема победа ;)

Бомел најдобар ни е...Освен тоа шо ја исфрли топката без врска, има добра игра!
--- надополнето: 5 февруари 2012 во 15:46 ---
А овај Абате многу греши...Многу слабо игра денес!

Ако за тебе влечењето и статичноста негово на терен е добра игра ондак супер. Да не ги прави грешкине и да треба да ги поправа не би ни бил забележан на терен. Очаен е чоекот.

Една шанса неуспеаа да напраат, страшно индиспонирани се. Греотка ми е да го глеам Ибра како се труди се сам да создаде.

Абате,Сидорф,Антон,Емануел...па и Робињо.. само зијан од нив има Милан..

Робињо?
auuu.gif

Шо ми се случува на човеков бе? Не можам да го препознаам.Лани во секој дуел 1 на 1 доминираше, асистираше, годинава трупец е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom