Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ах тој Пато.Да не беа повредите каков играч ќе беше.

Ваков Пато ужасно ни фали... :(

--- надополнето: 4 февруари 2012 во 21:05 ---

Ке биди ке видиме сите. И ај кога го спомнавме кажете за кој меч треба да се врати..

Кај да е ова година ќе се врати.

Па изгледа и иднината од Милан му зависи од тоа :(.. Му дадоа уште 1 шанса ако не ја искористи ќе игра за ПСЖ или Сити.
Ама како што тргнале работите побрзо титула со нив ќе освои него со Милан :pos:

Ако се заинтерсирани ПСЖ а се како шо читав да дадат 60 милиони, да го шитнеме.Ако се покажи до крајов добро, ако не нека му го дадат, со тие пари Тевез, Монтоливо, Хандановиќ, Аого.Јаки играчи на повеќе позиии можеме да земеме.

Ако се заинтерсирани ПСЖ а се како шо читав да дадат 60 милиони, да го шитнеме.Ако се покажи до крајов добро, ако не нека му го дадат, со тие пари Тевез, Монтоливо, Хандановиќ, Аого.Јаки играчи на повеќе позиии можеме да земеме.

Аого!?!? Еднаш ако го имаш гледано, јас го купувам Милан, правам трансфер, HSV > Milan на Аого!

Уште ми е чудно како можеше да изгубеме од овие ѓубрињата Лацио кога се пред дебакл од Џенова :tapp:

Од овај ли Лацио изгубивме, што на одбрана со Каладзе не може да дадат гол и дури губат 2-0 на полувреме?

Не ми се верува дека од овие будали изгубивме....
--- надополнето: 5 февруари 2012 во 13:36 ---
3-0 губат...Офффф.Денес уште ако не го победиме Наполи го имаме најглупавиот тим во Серија А!

AC Milan (4-3-1-2) – Massimiliano Allegri
Christian Abbiati; Ignazio Abate, Philippe Mexes, Thiago Silva, Luca Antonini; Urby Emanuelson, Mark Van Bommel, Antonio Nocerino; Clarence Seedorf; Zlatan Ibrahimovic, Robinho.

S.S.C. Napoli (3-4-2-1) – Walter Mazzarri
Morgan De Sanctis; Hugo Campagnaro, Paolo Cannavaro, Salvatore Aronica; Christian Maggio, Walter Gargano, Blerim Džemaili, Juan Camilo Zúñiga; Ezequiel Lavezzi, Marek Hamšík; Edinson Cavani.

пак го нема Шарави :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom