Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Абе гледаш ли ти како игра Јуве како Милан.
Вие се мачите на терен и едвај ваѓате победа и Конте се радува како дете мало.
Последните 5 утакмици едвај доаѓавте до поволем резултат како и Интер кој со нас,Лацио и уште 2-3 последни утакмици едвај победи.
Погледни ги игрите на Милан се се тоа убедливи победи со по 3-4 гола разлика со газење ...до каде ке одите со ваѓање ГЗ ке видиме и Интер се надеваше цело време дека со една топка на ќоро до Милито и Пацини ке се турка али вчера го стресија од земја...
Едино што можеш да кажиш против нас е што трите дербиња ги утанавме...
И да можам да ви признам дека имате поголема посета од нас оваа година ,кога видов вцера со Каљари колку имаше ми се скрши филмот...

o_O кажи ми барем 1 екипа што не надиграла до сега па да вадиме гз... сите досегашни утакмици над 55% посед на топка и повеќе шанси од противникот ...

Точно, но Јуве има многу играчи комотно може 2 состави да извади, пример ти се играчите кои играат во купот и играчите во сериа а ...

Чоек, освен напаѓачи, на сите позиции имате дааааалеку од адекватни замени. Победата против рома во купот беше поради киксовите на Кјаер, веруј да ве фати криза со повреди ко нас за 5 кола ќе не престигнете со поразите.

Иначе за илустрација до каде сме со трансфериве, Наинголан е пред потпис во Јуве, а кај нас ќе дојде Мунтари на пример. :|

Зошто и од каде им текнуваат вакви понижувачки потези не можам да разберам, да донесеш играч кој никој, ама баш никој не сака да земе веќе две години е болно. Ја мислев дека со Мансини дното го удривме, ама ова ќе го надмине и него.
Незнам ама за Наинолан вчера тотално се разочарав,Бомел го стај во шише...Мунтари дефинитивно не доага кај нас.

Што пара извадија овие Јувентус тоа е чудо нешто имаат 15 Мидлфилдери ....

Па клонирајте го бе брат :icon_lol:
а за пеналите точно,порано прек Калчополи додека судиите имаа дрес црно со бело беа ваш 12 играч ...сега не сте навикнат изгледа.
Памтам на една церемонија во 2001 година Јуве беше прогласен на најдобра екипа за таа година и водителот рече ,,Ги молам преставниците од Јуве да ја земат наградата,, откако 5 мин никој не дојде пак рече ,,Има ли некој тука од Јувентус освен судиите,, по што одма беше истеран водителот ..ако се секаваш. Тоа е ....
Во ред јас не ви завидувам дека го имате Ибрахимович, тој е ваш играч и немат што тука, сега ти далеку е сврти темава, и глупо е да речиш дека јувентус се мачит годинава. Кога сите експерти за фудбал признаваат дека јувентус играт најдобар фудбал во италија од сите останати екипи, јас не викам дека јувентус ќе освои скудето, милан имат по комплетна и по квалитетна екипа од јувентус тоа е факт! Те цитирав пошто напиша дека сме биле Мизерија и дека сме се мачеле и ми беше чудно зашто така напиша, дали од инат или пак , ренова од Џепчиште си ја гледал а не Јувентус! Да те прашам едно прашање?! Дали играта Јувентус:Милан ти личеше на Мачење на Јувентус?

Во ред јас не ви завидувам дека го имате Ибрахимович, тој е ваш играч и немат што тука, сега ти далеку е сврти темава, и глупо е да речиш дека јувентус се мачит годинава. Кога сите експерти за фудбал признаваат дека јувентус играт најдобар фудбал во италија од сите останати екипи, јас не викам дека јувентус ќе освои скудето, милан имат по комплетна и по квалитетна екипа од јувентус тоа е факт! Те цитирав пошто напиша дека сме биле Мизерија и дека сме се мачеле и ми беше чудно зашто така напиша, дали од инат или пак , ренова од Џепчиште си ја гледал а не Јувентус! Да те прашам едно прашање?! Дали играта Јувентус:Милан ти личеше на Мачење на Јувентус?

:facepalm:...кој инат бе,кај имам напишано МИЗЕРИЈА...аман... Кој се тие експерти...гледаш или не кој играчи,трењер ги собраа наградите пред недела дена...

:facepalm:...кој инат бе,кај имам напишано МИЗЕРИЈА...аман... Кој се тие експерти...гледаш или не кој играчи,трењер ги собраа наградите пред недела дена...
Сега гоце се демантираш себеси, рече мачење, Да ги собраа гоце ама тоа беше за лани, јас признавам дека лани беше јувентус мизерија! Ама ти не признаваш дека јувентус годинава играт најдобар фудбал во Италија, кога сите го признаваат тоа! Тоа не значи дека Јувентус ќе освои скудето, ако играт најдобар фудбал! И дај молимте биди малце реален и реално гледај ги работите!
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 19:01 ---
^ Дај олабави со пеналиве свирени за Милан. Престанете да цвикате или толку ве боли во душичката што на Милан му свират пенали. Ајде кажи еден пенал каде што неправедно е свирнат ( освен оној над Ибра со Болоља ) и имал директен удел на натпреварот.
Сега не сакам да навелгам во дискусија каде што не е мој терен не сум таков тип Боатенг кога се чудеше со Сиена!? со Болоња Сидорф ракомет играше и тоа не е помош! ?

^
Ќе ви отворам нова тема мајќе ми па дебатирајте таму кој е боље :facepalm:
Што се расправате за џабе кога кај и да е за едно 4-5месеци ќе дознаеме кој ќе го бубне скудетото :sick:

Имдат ај молим те продужете ја дискусијава у Серија А темата,ние не можеме прв тим да склопиме од повреди тој се фатил за првото дерби.

Нешо ко состанок имале Галијани и Алегри и демек збореле за маркетот и што тим да пријават за ЛШ,али тоа само за јавноста иначе овие глеале пички на слајдшоу од на Берлускони последната забава.

Монтоливо могуќе е утре да дое ама тешко,ќе се избацат со некој од Триестина,надежен 29ипол годишен средњак,добар со десна и малце со лева со некоја опасна фризура као на Ел Шарави.

Имдат ај молим те продужете ја дискусијава у Серија А темата,ние не можеме прв тим да склопиме од повреди тој се фатил за првото дерби.

Нешо ко состанок имале Галијани и Алегри и демек збореле за маркетот и што тим да пријават за ЛШ,али тоа само за јавноста иначе овие глеале пички на слајдшоу од на Берлускони последната забава.

Монтоливо могуќе е утре да дое ама тешко,ќе се избацат со некој од Триестина,надежен 29ипол годишен средњак,добар со десна и малце со лева со некоја опасна фризура као на Ел Шарави.
Абе, фарече некако нов си тука и одма си ги научил правилата!? Браво 10-ка за тебе :tapp:

Абе, фарече некако нов си тука и одма си ги научил правилата!? Браво 10-ка за тебе :tapp:

Шо е битно бе дали сум нов или од пред 5 години?
Ете те глеам тебе од 2005та си член па уште не си научил као треба.

Не моеш да дојдеш у фан клуб Милан и да тераш дискусија као Јуве играл најубав фудбал у Сериа А.

Фино лепо преместете се у друга тема собери ги Заза и Џефхер од твој фан клуб и олабавете,некој ќе постира шпекулација(и сл) за која може да се напраи добра дискусија а ти ги пуниш страниците со нешто што ниеден фан на Милан нема да ти го признае.
Ајт.

Шо е битно бе дали сум нов или од пред 5 години?
Ете те глеам тебе од 2005та си член па уште не си научил као треба.

Не моеш да дојдеш у фан клуб Милан и да тераш дискусија као Јуве играл најубав фудбал у Сериа А.

Фино лепо преместете се у друга тема собери ги Заза и Џефхер од твој фан клуб и олабавете,некој ќе постира шпекулација(и сл) за која може да се напраи добра дискусија а ти ги пуниш страниците со нешто што ниеден фан на Милан нема да ти го признае.
Ајт.
Фала што ми кажа не знаев до сега, ако не беше ти немаше ни да знаам ќе те предоложам за модератор/администратор пријави се ! Надежен си, прво со дечкото што дебатирав се знам лично од исти град сме и затоа дебатирав иначе не би се впуштил да дебатирам на фан клуб милан, друго изгледа не си ги научил доволно правилата изгледа иди малце дочитај кој се правилата ! И молимте повеќе немој да ме цитираш!

Доста замарате бе со глупости !!!!!!!
Најново:Mунтари ќе го зимаат бре не е можно толку да се отидени во паметот овие од управата.

Ај олабајте братчиња!

Инаку, шо му фали на Мунтари?Добар е...ако дојде супер :D

Доста замарате бе со глупости !!!!!!!
Најново:Mунтари ќе го зимаат бре не е можно толку да се отидени во паметот овие од управата.
Комшикиве Мунтари го имает предмет за заебанција а ние ке се засилуваме со него ....:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom