Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Неста не е баш најсигурен, Емануелсон надвор Ел Шарави на негово место за да ги згаземе.
Ибра и Ночерино, фале уште Макси да влезе и да даде гол :pos: :vozbud:

Каква игра досега, браво.Многу убаво играме, а Ибра е невиден мајстор.Еден гол, една асистенција.24натпревари,21 гол, 6 асистенции ... Ако не се лажам вака беше. Како и да е секоја чест за Ибра! :cuc:

Ибрахимович браво царе. Браво и за голот на Ноче се повеќе сум сигурен на сите нас ни станува омилен овој играч.

Каква улога во играва имаат Урби и Сидорф тотален ужаз се и двајцава ништо не прават на утакмицава исклучени се тотално. Да не водевме 2-0 на полувреме толку многу гомна ќе изедев за нив двајца а и за Алегри, среќа тука е Ибра да ја спаси вечерта.

Ибрахимович браво царе. Браво и за голот на Ноче се повеќе сум сигурен на сите нас ни станува омилен овој играч.

Каква улога во играва имаат Урби и Сидорф тотален ужаз се и двајцава ништо не прават на утакмицава исклучени се тотално. Да не водевме 2-0 на полувреме толку многу гомна ќе изедев за нив двајца а и за Алегри, среќа тука е Ибра да ја спаси вечерта.

Емануелсон сега игра десно во средниот ред, ептен универзален играч, уште голман нема играно :D

Во Второ накај 60 мин, Макси - Робињо(никаде го нема), Ел Шарави - Сидорф....

Каква улога во играва имаат Урби и Сидорф тотален ужаз се и двајцава ништо не прават на утакмицава исклучени се тотално. .
Се сложуем, ништо не изиграа... Мезбах поактивен беше од двајцата заедно. Ништо чудно Ел Шарави набрзо да влезе на место од Сидорф.

Ибра :cuc:
Засилувањето од 500.000 евра ни е 2 стрелец во тим.Месбах сега за сега игра супер ако продолжи вака ќе биде нешто од него.Емануелсон од лев бек го префрлија на лево крило па од таму играше позади напаѓачите за да денес го гледаме како десно крило.Јас мислев дека само Бонера може да игра на 3 позиции ама ова со Урби е ... :)

Емануелсон ол-раунд плејер е бе:pos:

никако да сфатам шо функција има во тимот, освен шо трча како мува без глава.
Ниту асистира, ниту дава голови.

Ел Шарави нека освежи во второ, познавајќи го Алегри тешко дека ќе го смени уште на полувреме, ама ке видиме.

Шарави второво да влезе само сакам да игра со Ибра напред, зад нив Робињо.Макси после нека влезе кон крај за Ибра (ако е сигурна победата нормално) немора Ибра 90 минути да игра...

Уште една машина за пола милка е на пат да стане новио Сержињо и да ја изеде 77-цата ;)
Aјде и другата машина Макси нека се покаже па ќе лижам се шо сум плукал за него :D

djamel_mesbah_1.jpg
422925_10150632745934973_280149964972_10870197_804914485_n.jpg

Емануелсон сега игра десно во средниот ред, ептен универзален играч, уште голман нема играно :D

Во Второ накај 60 мин, Макси - Робињо(никаде го нема), Ел Шарави - Сидорф....

Јас разбирам дека сме тнки со играчи послем волку повреди што го зафатија Милан, али страшно колку беа анемични ова првополувреме. Урби игра на позиција што ни на тренинг утакмица не го пуштил и нормално е чоекот да биде изгубен тотално на терен ( за се тоа крив е господинот Алегри ) Сидорф исто така нит успеа да проигра некој да проба да напраи нешто тотално ги преспа овие 45 минути да не го направеше она Ибра сите ќе мрчевме за овие двајца и за Алегри.

Робињо искрено убаво си ја врши работата само немаше никаква потреба Алегри да го пребаци позади Ибра каде што и он тотално се изгуби послем ротацијава.

Ах колку само фали еден јак мидфилдер во тимов а Милан се тегне за напаѓачи. Страшен период од тешки утакмици ги преочекува се надевам што побрзо ќе се вратат играчите од среден ред затоа што со иновацијава на мр Алегри убеден сум дека ќе го јадеме ежот.

Уште 100 такви пролетерци ке поминат на таа позиција па да се најде некој сличен на Сержињо.

Уште една машина за пола милка е на пат да стане новио Сержињо и да ја изеде 77-цата ;)
Aјде и другата машина Макси нека се покаже па ќе лижам се шо сум плукал за него :D

Прегледај го приврзокот 39446
Прегледај го приврзокот 39447
Абе овој не е ни пола од Антонини шо би се рекло, а не Сержињо...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom