Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Добра вест од Милано !
Касано бил на невролошки и кардиолошки преглед и резултатите се добри, од утре ќе почне со индивидуални атлетски тренинзи

Милан официјално ги прашале Лече за Месбах.

Играчот сакал да игра за Милан(а како и не би сакал) и ова му доаѓа ко порачано у понеделник ќе има нова средба за него со овие од Лече.
Ја овој не го знам нит ме воодушевува ова шо зимаат играч од Лече али ќе видиме.

Нека им текне да ги побараат Меркел и Монтоливо зашо ќе наебеме поради густиов распоред а башка и единствен креатицев ни е СИДОРФ !

Многу ми е мило што Касано е подобро и да се надеваме дека ќе биде способен да игра,баш ми е криво што кога влегуваше во една одлична форма му се случи ова.

Примаверата денес победиле 2-1,Кармона асистент на еден гол а двоен стрелец е Коми.

Месбах е милион пати подобар од Антонини ќе го пречекам со раширени раце доколку игра како замена на Замброта и пред 77-цата.

Билдање морал Милан пред дерби лелее, Фројд не им е равен...

Пато, враќањето на Гатузо, договорот на Алегри, Касано зелено светло за тренинг...:)

Ајде се надевам и оваа сезона дека ќе ја слушам песнава после утакмицата, секако за неделната атмосфера се грижи д уан енд онли, Мина Костич. Плус, ако не ми го направат роденденот убав во недела, боксој...

Ајде се надевам и оваа сезона дека ќе ја слушам песнава после утакмицата, секако за неделната атмосфера се грижи д уан енд онли, Мина Костич. Плус, ако не ми го направат роденденот убав во недела, боксој...
Полека,полека во Химна на Фан Клубов ќе ни прерасне :)
Да не бидам скроз оф-топик,Галијани со Тевез имал договорена плата од 6 милиони,а Тевез на ПСЖ им барал 10.Тоа е доказ дека Тевез сака да игра за милан:нинџ:

Tevez agent: 'City-Milan still talking'

“Carlitos owes a huge debt of gratitude to Corinthians, but they have to accept the fact he will play for Milan,” he told Brazilian media.
“The conversations between Milan and Manchester City are not over yet. There will be more meetings. We’ve all still got to wait, wait, wait...”

Wtf...

Abbiati Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta Seedorf, Van Bommel, Nocerino, Boateng, Ibrahimovic, Robinho

A disp.: Amelia, Antonini, Mexes, Ambrosini, Bonera, El Shaarawy, Pato.
Никакви играчи од среден ред на клупата, Амброзини исто како да не е играч он за стуб на стадионо се смета

Abbiati Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta Seedorf, Van Bommel, Nocerino, Boateng, Ibrahimovic, Robinho

A disp.: Amelia, Antonini, Mexes, Ambrosini, Bonera, El Shaarawy, Pato.
Никакви играчи од среден ред на клупата, Амброзини исто како да не е играч он за стуб на стадионо се смета

Уште еднаш вакво нешто за капитенот, ќе те барам, ќе те пронајдем, ќе те ловим, ќе те уловим, и ќе те сецкам дел по дел, и ќе те фрлим на некои животни да те јада :icon_lol:

Уште еднаш вакво нешто за капитенот, ќе те барам, ќе те пронајдем, ќе те ловим, ќе те уловим, и ќе те сецкам дел по дел, и ќе те фрлим на некои животни да те јада :icon_lol:
Море да го јадат животни тај шо го стави капитен :facepalm: :icon_lol:
--- надополнето: 14 јануари 2012 во 12:01 ---
:pos:
800px-Massimo_Ambrosini.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom