Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Овие љилавковциве куче не ги јаде со грмушката па не вака, мора да се тепа утакмицава, се одморија што се одморија сеа мора да победуваат :D

ljubav-prema-klubu-tr.jpg

--- надополнето: 19 ноември 2011 во 18:41 ---
Ќе победите денес бе кромидари?

Ја па тимов твој мизерен цигански го пуштив сингл 1 у 1 , еден асален шут против Каљари дома 40 ебани минути !

Official:
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Aquilani, Ambrosini, Nocerino; Seedorf; Robinho, Ibrahimovic

FIORENTINA: Boruc; De Silvestri, Gamberini, Nastasic, Pasqual; Behrami, Montolivo, Munari; Lazzari; Gilardino, Cerci

ljubav-prema-klubu-tr.jpg

--- надополнето: 19 ноември 2011 во 18:41 ---

Ја па тимов твој мизерен цигански го пуштив сингл 1 у 1 , еден асален шут против Каљари дома 40 ебани минути !
1&3+ требало да си го пуштиш ;)

Нека отворат очи судииве што е ова 2 пати играат со рака во нивни шеснаесетник регуларен гол поништува ....

судија умри се на свет што си имаш да ти се изнаебам
Овај судија е оној лани што судеше со Бари коа поништи 2 гола :mad: не ми е јасно кој ги одбриа баш вакви мизерии за големи екипи да судат.

Пак не ебават судите, чист гол на Сидорф му поништија не беше ни блиску до офсајд ... За среќа Милан е неколку класи подобар и само прашање на време е кога ќе падни уште еден гол ...

Некако многу симптоматично судењето во последните 3-4 натревари на Милан ... ама куро можат да му го јадат само!

Ебате судиите ретардирани! Иначе одлична игра, доминираме, не го минаа центарот Виола...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom