Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Казна имаБоатенг кај е?
Тешко гостување??? Фиорентина се слаби оваа сезона, Јоветич нема да игра. Дома изгубија од Лацио реми со Катанија a плус и нов тренер имаатЌе биде екстра тешко гостување поготово гледам го нема и Замброта мора Таиво да ја оправда довербата што ја добива и да одигра екстра натпревар едино ако не го стави Антонини лев бек
Полушпиц Емануелсон?- видовме како се загуби со Катанија кога го играа така и пак сака подобро да игра Робињо таму а напад Ибра-Пато![]()
Епа ај ако не Неста да се повреде па за ЛШ да игра Бонера. Па нормално дека Емануелсон ќе биде изгубен кога он не е за таа позиција.^
Мексес пред Неста ?
И што му е филмов на Алегри со ова форсирање на Емануелсон, сигурно и утре ќе го пушти у први 11 и нормално дечкото ќе биде изгубен на терен.
Абијати, Абате, Неста, Силва, Таиво, Аквилани, Бомел, Ночерино, Робињо, Пато, Ибра, офанзивна формација дај 2-3 гола прво полувреме и чао пријатено, мисли на Барселона после
Казна има
--- надополнето: Nov 18, 2011 5:21 PM ---
Тешко гостување??? Фиорентина се слаби оваа сезона, Јоветич нема да игра. Дома изгубија од Лацио реми со Катанија a плус и нов тренер имаат
Без 23,25 и 77 сигурни 0:3, Пато нема шанси од 1 мин
Абиати, Абате, Мексес, Силва, Таиво
Аквилани, Ван Бомел, Ночерино
Сидорф
Робињо, Ибрахимович
Ќе победите денес бе кромидари?
Сомневаш ли се во Милан бе, ако не сакаш не ја уплаќајЌе победите денес бе кромидари?