Сутлијаш
PAZZO PAZZINI
Не е лош за сериа А али за ЛШ не е добра замена!!!
И кој е тој напаѓач што според тебе може да го земеме во Јануари, а да биде добар и за ЛШ и за Серија А?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е лош за сериа А али за ЛШ не е добра замена!!!
Важи брат утре ќе тркнам да ги прашам овие !Ако планираат да купуват напаѓач нека го земат Едуардо Варгас или Дамиао како нон-еу со право за ЛШ и ќе бидат добра замена. Се друго е зафанато или преценето на 40 мил![]()
Значи Макси Лопез да го избришам од ливчево а?Не е лош за сериа А али за ЛШ не е добра замена!!!
луд си јузер-ГалианиВажи брат утре ќе тркнам да ги прашам овие !
Значи Макси Лопез да го избришам од ливчево а?
Мал е бројот на оние кои може да играат ЛШ, Демба Ба, Подолски, Варгас, Дамиао, Негередо.....И кој е тој напаѓач што според тебе може да го земеме во Јануари, а да биде добар и за ЛШ и за Серија А?
луд си јузер-Галиани
Пиши некој бразилец или Подолски све друго е зафатено
--- надополнето: Nov 7, 2011 10:14 PM ---
Мал е бројот на оние кои може да играат ЛШ, Демба Ба, Подолски, Варгас, Дамиао, Негередо.....![]()
Лопез ако беше добар ќе си останеше во ФарсаАХАХАХАХАХАХА, БА??? Зар се ненормални да го дадат Њукасл својот најдобар стрелец на позајмица 6 месеци???
Подолски... meh.. Варгас, Дамиао, што ти дава гаранција дека ќе бидат подобри од Макси Лопез? Па овие немаат стапнато во Европа(if you know what I mean), не па да бидат подобри од Лопез, кој што е проверен во Серија А, а и не е во плановите за првиот тим на Монтела... Негредо, пренерално.
Лопез ако беше добар ќе си останеше во Фарсасо големи екипи не успева а камо ли па да го играат во ЛШ не да боже ако се повреди Пато или Ибра
А овие Бразилците се сличен тип на Пато и Робињо иако немат искуство во европа одма се снаоѓат, досега никој бразилец не е пропаднал![]()
луд си јузер-Галиани
Пиши некој бразилец или Подолски све друго е зафатено
Мал е бројот на оние кои може да играат ЛШ, Демба Ба, Подолски, Варгас, Дамиао, Негередо.....![]()
Сега ќе ми ти каже дедо вака Амброзини чека старосна пензија не му се иде на таа со стаж...Макси ?
оф леле
Абе Галијани,келав еден немаме еден асален играч во средина,гатузо амброзини и бомел кај се стари па веќе не им се ни игра,или толку можат,треба минимум двајца копачи сеа ако си одат тројцава во лето,Ериксен ?? Ќор да не е,после ќе вика како за Бејл имав шанса да во земам за 6 мил. ама јас сум галијани чип бестрд и не го земав,инаку ЗНАЕВ дека ќе биде одличен играч
Сега со кризава во Италија,играч нема да видиме(не дека пред тоа бевме реал и челзи)
Зошто го сваќате тоа така... Еве на пример Ван Бајтен овие 2-3 години во Баерн се шлепа на грб на Рибери... Ептен добри пријатели биле и Рибери едно време им се закануваше дека ако му го шитнат другарчето дека ќе биде несреќен (у превод ќе ви киднам)Shaarawy: "I feel closest to Antonini. We also live near each other, and he drives me to training."
Отиде талентот во вода...![]()
Шо се глупираш?Сега се слушнав со Ба ама има проблем со забите отпаѓа од комбинација Подолски првут во коса а другиве не се достапни...
Сега ќе ми ти каже дедо вака Амброзини чека старосна пензија не му се иде на таа со стаж...
Сидорф рече додека не му ја ќари Барбара на Пато не си иде
Бомел ... не претерувај!
БолТ
Каква криза бе? Чичко ми и чичко ти им кажа дека тоа сценарио од италија не го гледаат...
Аривидерчи! Ако имате уште некоја желба у инбокс вака ме чита морати ќе ми краде трансфери