Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Како прво коментаторот срање,ми го пукна филмот!!Седум години коментира Италијанско уште не ги знае играчите best off ''По шутот на Антонини,Замборта погоди‘‘.Тоа царе продолжи така!!!
За утакмицава одлично изиграно ако продолжиме вака да играме,сакале,нејќеле ќе ни ја пуштаат песнава
Ииииии СУПЕР :pipi: треба да се форсира.Има уште потенцијал во него!! :pos: :D :D

Без проблеми до 5та победа во низа.
Одлично почнавме со максимална офанзива што резултираше со брз погодок и потоа беше лесно да се игра.Со ваков пристап лесно ќе го одбраниме скудетото само повредите да се држат понастрана од тимот.Штета што не влезе шутот на Инзаги при крајот но стариов докажа дека е гол-мајстор.

Ах како ми е криво што не влезе оноа на Пипо.Сидорф веќе го гази времето,многу погрешни пасови и примања,Робињо погоди еден утна уште 2-3 такви,Силва столб во одбраната,Ибра некако отсутен ми беше.Другите ОК си беа си извадија добар просек :)

Незнам зошто му се даде шанса на Антонини на крај... барем да влезеше Ел Ш. да го видиме детето...

Кoментаторот: Милан има одличен среден ред, цврсто се држат и ја контролираат играта :pos: а шо ќе биде ако дојдат Ериксен и М`Вила??? :D
Штета Инзаги шо не погоди :)

Се осеќаше дупка помеѓу нападот и средината каде што Емануелсон требаше да биде “главен“. Типот не е материјал за прв состав, но си стојам на мислењето дека е ок за резерва.

јас мислам дека само на хартија е ставен Емануелсон како треквартиста, а уствари Сидорф игра таму.. многу ротации се прават тука кога не игра Боатенг. Немаме асален човек за позицијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom