- Член од
- 17 декември 2008
- Мислења
- 4.232
- Поени од реакции
- 3.868
Ок, од кај панче ќе објавуваме.
Двата ни се крш,тоа е факт xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок, од кај панче ќе објавуваме.
Грешка позиција имаше денеска мислам дека требаше да си сменат позиција со Сидорф, и на зимо чекам го Ериксен со раширени раци за таа позицијаСе осеќаше дупка помеѓу нападот и средината каде што Емануелсон требаше да биде “главен“. Типот не е материјал за прв состав, но си стојам на мислењето дека е ок за резерва.
Сидорф неможе више да го игра тоа 35 години...Најдобро во моментот му лежи позицијата од Пирло каде што нема потреба да трча многу..јас мислам дека само на хартија е ставен Емануелсон како треквартиста, а уствари Сидорф игра таму.. многу ротации се прават тука кога не игра Боатенг. Немаме асален човек за позицијата.
Како се и двата крш бе?Двата ни се крш,тоа е факт xD
Грешка позиција имаше денеска мислам дека требаше да си сменат позиција со СидорфПрегледај го приврзокот 35796![]()
Како се и двата крш бе?
Има разлика, огромна ама ајде сега да не се карам за тоа, ќе треба до утре да ти објаснувам.
Mислам дека треба да го проба како лев бек ако успее ќе биде добра замена и Антонини да го откачатАбе јас не негирам дека човекот откако е дојден во Милан нема заиграно на своја природна позиција... но според досега прикажаното за него нема место во моменталната формација во Милан, освен од клупа да влезе и како свеж играч да направи нешто.
Негов е тој фан клуб.Толку те мрзи да користиш гугл тренслејт?Имаш 100 страни на Италијански што даваат 5х подобри и побрзи информации!![]()
Негов е тој фан клуб.![]()
Хахахаха, нема проблем бе.Читај од кај сакаш, не ме повредиле зборовите, ако мислиш така, океј е...Аха сфатив што толку го повредиле моите зборови... xD