Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
--- надополнето: Nov 1, 2011 10:51 AM ---
Мозочниот удар го извадија АНСА (новинската агенција), докторот на Милан во меѓувреме збеснал кога дознал дека ова било објавено, званична информација сеуште нема, ама се спомнува и проблем со срце кој бил решлив со мини-операција.

Во меѓувреме сите фудбалери по твитери и фејзбуци му искажуваат поддршка, а најглуп е Боатенг шо пишал нешто у стил ““ се надевам дека ќе заиграш пак ’’. :|

Како и да е, треба да е јасно дека ваква будала не паѓа од ваква работа. Мозочен удар мава кај луѓе со мозок.... кај него потврдено е дека таква работа нема ! :D

еве ја и мајка му..... појака фаца е од него !!!

385542_234663469927420_117224705004631_662399_268146223_n.jpg
Целио е на мајка му :D
Имал пробелми со двете предкомори не се работи за мозочен удар, а тоа било поради големата тежина и ова да не му се случеше се очекувало да заврши кариера на 32-33 години така да ако се врати ќе игра уште 3 години

Eden Hazard: "Milan are interested in me."

Eden Hazard: "Milan suggested that I should stay at Lille for the rest of the season, and then we would talk again after that".

мхм мхм, топ ќе биде овој ако го земат.

Eden Hazard: "Milan are interested in me."

Eden Hazard: "Milan suggested that I should stay at Lille for the rest of the season, and then we would talk again after that".

мхм мхм, топ ќе биде овој ако го земат.
Да не му завршува договорот штом не го брзаат :pos:

Пу бе после 3-4 дена човек ќе седне на компјутер и што да прочита :mad: Издржи мајсторе сите сме со тебе !

Пу бе после 3-4 дена човек ќе седне на компјутер и што да прочита :mad: Издржи мајсторе сите сме со тебе !
ќути еј! после два дена уклучуење и шо да видам! :@ :@ :@
омилениот и најдобриот играч во милан после силва и ибра.... аааа у пм! :place:

Еден Азар открива дека изминатово лето добил атрактивна понуда од Интер но додава дека сериозен интерес за неговите услуги покажува и екипата на Милан и тој веќе бил во контакт со Росоњерите
“Милан исто така пројави интерес. Тие ми предложија да останам во Лил и потоа на крајот од сезоната да имаме сериозни преговори.”

Будало најголема, најбитно е само да бидеш здрав! #99

95% official formation
Abiati
Abate, Nesta, Silva, Taiwo.
Aquilani, Ambrozini, Nocerino
Boateng/ Seedorf
Ibrahimovic, Robinho

Официјална
Abbiati, Abate, Nesta, Silva, Taiwo, Aquilani, Ambrosini, Nocerino, Boateng, Ibrahimovic, Robinho

2-2 ja имам...............Ајдееееееееееееееееееееееееееее

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom