Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што им фали на acmilan-bg?Мислам дека acmilan-bg.com треба да се забрани со закон и секое мислење со извор од таму одма да се брише...![]()
Што им фали на acmilan-bg?
Ajде сега замерка и за страната ццц сите вести таму се од Тутомеркато, Калчомеркато, Гоал, СпортМедиаСет...Што им фали на acmilan-bg?
Аааа... Одо ќе играЛече без најдобрите против Милан
И со тие мислам ги добиваме вака како што е ситуацијава во клубот и формата на играчите треба да ги згазиме утре,убав термин 12:30![]()
Остај децата се во сон воопшто не знаат со кој пишуват кажи им малку со кој пишуват![]()
Кој ме знае знае кој не нека се кае што не ме запозналАааа... Одо ќе игра
![]()
Тој ли си ?![]()
Неможам брат ... неможам да се откажам од ЛечеКој ме знае знае кој не нека се кае што не ме запозналНе шетај по различни клубови и да оставаш секаде реплики одлучи се за кој клуб ќе навиваш
![]()
Меркел злато вреди, се фрапирав денес колку зрело делуваше, опуштено, сигурно, т.е се што лани не беше. Јасно е дека притисокот во Милан чуда прави кога си дете. Мислам дека ако продолжи вака, догодина ќе биде прв за враќање.
Иначе со Лече точно е дека имаме катастрофален учинок, од 2003 година откако се вратени таму немаме победа.
Има еден чаршиски муабет според кој во далечното минато Милан бил во криза и немал играчи, Лече наводсно отстапиле голем дел од нивните играчи за да помогнат, и затоа наводно е ова частење, али пичка му матерна сеа.
Како и да е, чудно е што една ваква утепана екипа не можеме да победиме откако е вратена во Сериа А.
Исто и мене ми се допадна играта на Меркел.Моментално за Емануелсон дечкото е Роналдињо во најдобрите денови.Ако влезеше оној негов удар што заврши сантим до стативата тогаш Галијани ќе требаше уште вечерва да го враќа во Милано.Добро за него е што добива голема минутажа во Џенова и што игра со далеку помал притисок за разлика од Милан.Ќе стекне искуство таму па здравје на лето мора да го вратиме во Милано зошто штета е да се испушти таков талент.Кога би бил во Милан најверојатно ќе беше 3 опција во средниот ред вака е еден од подобрите во Џенова и што е уште поважно добива голема минутажа.
Утре против Лече немаме простор за кикс што значи мора да се тргне по 3 бода уште од самиот старт.Доста беа киксови за првиот дел од оваа сезона сега кога се свати озбилно работата треба така да се истера до крај.Имаме добар скор на последниве 2 утакмици каде што фала му на господ успеавме да сврземе 2 натпревари без примен гол,а притоа да постигнеме 5 гола кој што се надевам утре ќе бидат зголемени на 7 или 8.
Зошто мислам дека ја закачи стативата...![]()
Меркел изигра супер пред некој ден прочитав дека Алегри го сакал назад уште во Јануари така да сигурно играл и на предходните натпревари.
Меркел изигра супер пред некој ден прочитав дека Алегри го сакал назад уште во Јануари така да сигурно играл и на предходните натпревари.