Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Треба и Сидорф да го одмара зошто и тој не е ништо подобар од Неста на кондиционен план.
И кој ќе игра за Сидорф?Валоти?
Веројатна формација за вечер
Абијати
Абате - Силва - Јепес - Таиво
Ночерино - Бомел - Емануелсон
Сидорф
Касано - Шарави
Излезе и информација за Кедира дека ќе смо го земале у Јануари
Бате реално да гледаме Наполи-Фиорентина ќе биде понеизвесен меч од Милан-Чезена....лесно ќе ги плесне овие Милан додека на другава утакмица ќе има поизрамнет фудбал..Не ми се верува дека Наполи - Фиорентина има предност пред Милан - *којбило*.
Уште ќе ја трпиме шемава на симпсонот Бранко? Пред 2 години се правдаше дека го даваат актуелниот шампион (Интер), лани се правдаа дека го даваат и заради Пандев, а сега Наполи ќе го даваат исто така поради... Пандев, кој можеби... можеби ќе изигра 2-3 минути на терен и нема да фати ни топка.
Колку навивачи на Милан има во Македонија и колку вкупно навивачи има на Наполи и Фиорентина заедно?
Глупо е да се малтретирам да барам стрим и да се молам- на Господ да не ми сецка на секои 2-3 минути, тоа е нешто што најмногу мразам.
Ебате Телма, ебате телевизијата, не се ништо поарни од Канал 5 за ЛШ.
Се знае кој се дава редовно, ако играше Јувентус или Интер со Фиорентина, од друга страна Милан и Чезена тогаш океј... ама НАПОЛИ?
![]()
Ако продолжиме вака со повредите очекувајте го во стартниот тим![]()
Дај бе друго !!!!!http://atdhenet.tv/39677/watch-ac-milan-vs-cesena еве од Атдхе
симнете го тоа V.Share.TV и нема ич да сецка !