Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не ми се верува дека Наполи - Фиорентина има предност пред Милан - *којбило*.
Уште ќе ја трпиме шемава на симпсонот Бранко? Пред 2 години се правдаше дека го даваат актуелниот шампион (Интер), лани се правдаа дека го даваат и заради Пандев, а сега Наполи ќе го даваат исто така поради... Пандев, кој можеби... можеби ќе изигра 2-3 минути на терен и нема да фати ни топка.

Колку навивачи на Милан има во Македонија и колку вкупно навивачи има на Наполи и Фиорентина заедно?
Глупо е да се малтретирам да барам стрим и да се молам- на Господ да не ми сецка на секои 2-3 минути, тоа е нешто што најмногу мразам.

Ебате Телма, ебате телевизијата, не се ништо поарни од Канал 5 за ЛШ.

Се знае кој се дава редовно, ако играше Јувентус или Интер со Фиорентина, од друга страна Милан и Чезена тогаш океј... ама НАПОЛИ?

Веројатна формација за вечер

Абијати
Абате - Силва - Јепес - Таиво
Ночерино - Бомел - Емануелсон
Сидорф
Касано - Шарави

Излезе и информација за Кедира дека ќе смо го земале у Јануари

Веројатна формација за вечер

Абијати
Абате - Силва - Јепес - Таиво
Ночерино - Бомел - Емануелсон
Сидорф
Касано - Шарави

Излезе и информација за Кедира дека ќе смо го земале у Јануари

Да бе, со Ван дер Ваарт у паќетче :D

Еј луѓе до вечер пуштете линк обавезно од athdne најдобар стрим има таму барем според мене за вас незнам :) Такада ве замолувам кој ќе го најде нека го постира.Телма нека се убијат,таман мислев се оправија пак прават фалш преноси.

Не ми се верува дека Наполи - Фиорентина има предност пред Милан - *којбило*.
Уште ќе ја трпиме шемава на симпсонот Бранко? Пред 2 години се правдаше дека го даваат актуелниот шампион (Интер), лани се правдаа дека го даваат и заради Пандев, а сега Наполи ќе го даваат исто така поради... Пандев, кој можеби... можеби ќе изигра 2-3 минути на терен и нема да фати ни топка.

Колку навивачи на Милан има во Македонија и колку вкупно навивачи има на Наполи и Фиорентина заедно?
Глупо е да се малтретирам да барам стрим и да се молам- на Господ да не ми сецка на секои 2-3 минути, тоа е нешто што најмногу мразам.

Ебате Телма, ебате телевизијата, не се ништо поарни од Канал 5 за ЛШ.

Се знае кој се дава редовно, ако играше Јувентус или Интер со Фиорентина, од друга страна Милан и Чезена тогаш океј... ама НАПОЛИ?
Бате реално да гледаме Наполи-Фиорентина ќе биде понеизвесен меч од Милан-Чезена....лесно ќе ги плесне овие Милан додека на другава утакмица ќе има поизрамнет фудбал..

oggmil6_big.jpg

Ако продолжиме вака со повредите очекувајте го во стартниот тим :D

Комшивкиве тепаа, на нас ни е редот :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom