Stallion
Папион __ •°
- Член од
- 13 септември 2010
- Мислења
- 1.150
- Поени од реакции
- 913
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Доволен е коефециентот од обложувалниците 1.20 со 10 па и до 13 стигна некаде за 2 за Х беше 6.25 ццц Со Италијански шампион играете кој во пред сезоната освои 3 титули а не со Мадрид и слични екипи шо се тепат ако изгубат и кцаат играчи како коњи.Честито бод,се гледаме на Сан Сиро.....
Само едно нешто ќе прашувам,зошто паѓате на исто ниво како мадридистите ?Зошто викате дека сме ве потцениле ( како да сите ние пишевме дека ќе тепаме со 5-0 ) и ред други ниски зборови ?
Џст фор ју мај френд !Дечки, вие што сте одлични за визуелизација, дај најдете гиф анимација од моментот Меси кога удираше по тревата.![]()
Што им рече Пато на штоперите на Барса - Извинете брзам...Ајмо кандидат за нов поптис, со здравје да си го носи !
![]()
абе луѓе го глеавте ли овој ночерино ? уште неможам да го дефинирам чоеков... мене ми е онака просек ко што го глеам ..
Море добро истрчал НочеСамо што 2-3 пати несигурно изреагира и им ја даде топката затоа така ми се виде... иначе ги имаше после на хајлајтс обележани под маркери на италијанска тв како се движеа нашиве : Сидорф , Бомел , Ночерино и Замброта... леле смешки беа , едвај одеа
А најкрив за првиот гол е Замброта пошто го заборави Педрито , не е само Абате што остави да го претрча Меси.