Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
За ова што е тим купот кој играчи нема да му бидат на располагање на Алегри ?

Пато, Робињо, Тиаго Силва, Ибра(бразилците од Копа Америка одморот сега го продолжуваат до 25-ти пошто за супер купот дојдоа за да го појачат Милан, Ибра повредата), Ел Шарави не знам каква е ситуацијата, мислам дека и тој се спомнуваше дека нема да игра, за другото не знам овие се сигурни првите 4-ца...

Инзаги повреден значи единствен напаѓач ќе биде Касано.
Ете му сега можност на Касано да покаже што знае па може ќе го убеди Алегри дека е за прва постава.Незнам како би се снашол позади напаѓачите ако може таму да игра би било супер зошто како напаѓач малку потешко а и за таа позиција зад напаѓачите ќе треба да се помачи малце тука е и Робињо кој што сигурно ќе сака првотимски статус во тимот ...

За ова ТИМ без тие играчи + Ибра е повреден значи напад само Касано и некој од младинците ќе става да им даде шанса..

Повикани
Amelia, Roma, Piscitelli (51), Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Oddo, Taiwo, Zambrotta, De Sciglio (52), Ely (53), Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Van Bommel, Sampirisi (62), Fossati (54), Cassano, Comi (58), Kingsley Boateng (59), Ganz (61).

Поздрав росонери вечерва гледајте трофео тим Милан - интер - јувентус ! :P

им стои во програма денес, за 15 минути ќе дознаеме

И јас видов дека им стој „ Тим клуб Фудбал: Интер-Милан-Јувентус Пренос“ ама гарант е утре, до сеа ќе ги дознаевме и составите да беше денес... утре е..
--- надополнето: Aug 17, 2011 6:31 PM ---

УТРЕ Е !

Швајни ќе игра за Баерн вечерва, не е Мистер Х?

Пасторе-шкртни
Хамшик-шкртни
Швајнштајгер-шкртни
Гансо-шкртни
Бејл-шкртни
Фабрегас-шкртни

Ка(зошто само пола му остана)-штиклирај
Аквилани-штиклирај два пати

Ја сакам најтешката група во Л.Ш. и мавање од земја.

Да бе има план Галијани,сеа ќе биде,сеа бе кај и да е и се така до 31-ви
Да бе Риаола работи 6 месеци на некој ѕвер,гледам го донесе. Може само оној циганон невоспитан да го донесе и ништо повеќе.

Ебете си матер (y)

Грешка им е на МТВ утре се игра 20:45,21:45,22:45.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom