Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Иако ни дадоа гол од прекин и почнаја од старт со катанаџо, знаев дека бункерот на Аталанта ќе попушти у второ.

Се осети стравот во нив од старт, иако можевмо уште некој гол да им дадемо добро е и вака !!

А иначе супер купот со Интер кога е ?? :D
--- надополнето: Aug 6, 2011 4:36 PM ---

И после јазовецот ја виткаше чоколадата во фолија !
Мало к**чење по победата на Шкендија со два глупи гола откако во првото полувреме не можевте да ја помирисате топката :)
Ај честито, заслужена ви е победата поради второто и фактот што Аталанта е за никаде. :)
Заборавив да истакнам, Sasuke педер.

Мало к**чење по победата на Шкендија со два глупи гола откако во првото полувреме не можевте да ја помирисате топката :)
Ај честито, заслужена ви е победата поради второто и фактот што Аталанта е за никаде. :)
Заборавив да истакнам, Sasuke педер.

Болел шупекот или не Шкендија е шампион ! :D

Аталанта е за никаде, затоа вас ве чекамо у супер купот, или не. Чекај, збунет сум !

5AP.jpg

најмногу ме радува што конечно научи да прави измени..:pos:
image.php

п.с. Реакцијата на Неста на 0.45 :icon_lol:

Плус ги заборави Бонера и Антонини :D
Имаше среќа што беше Неста да беше Ибра ќе беше Матераци други дел правец државна :icon_lol:

Гасперсон ами како,викам јас ќе пукаме сеири минимум до Јануари со овој,Фергусон 2 дел. :D
--- надополнето: Aug 6, 2011 5:40 PM ---
Зафатени беа.. :D
263237_10150329262216948_345458901947_9397750_4709552_n.jpg
Луѓево ни криви ни должи се закитуваат со трофеи.....тежок живот маме му еам.

Здраво дружино,ај еве ме назад после 2 месеци.Честито титула и трето последователно рендање на комшикиве.
Мисла дека еден добар везњак да се земе и нема зима...поздрав

Ае честито нека ни е Супер купот. Минатата сезона не успеавме да дојдеме до ниеден пресврт под водство на Алегри но се гледа работел човекот и на тој аспект летово. Во прво полувреме малку го тупеа нашиве а и Интер добро ја чуваше топката и излезе на виделина фактот дека очајно ни е потребно засилување на тој дел од теренот. Во второ полувреме се растрчаа малу повеќе и како резултат на тоа дојде и пресвртот. Нема потреба да коментираме како изиграле посебно бидејќи уште се во припремен период. Ако може некој да го најде моментот со Сидорф и Абате нека го постира. Баш заради тој момент ми е мило што имаме искусни играчи во тимот.

А за засилувања(ако не го земат за мерило овој натпревар) се најавува Фантастичната Четворка-Кака и Балотели би дошле на позајмица, Монтоливо би дошол после некој трејд помеѓу Милан, Фиорентина и Џенова и Фабрегас на крај од Август како шлаг на тортата. Too good to be true? :)

http://www.football-italia.net/aug6k.html

Хах, 11М, Галијани е бог :D

Сакате смејте се, ама во Кака има world class фудбал уште 3-4 сезони...

јас сепак ќе се смеам - хахаххаха! :D

има 3-4 сезони world class, исто колку што имаше и од шева кога се врати у милан на позајмица :cenzura:

само додади ги неговите

Што збори бе коментаторон ментален Сидорф 5 сезони играл во Милан и дошол за 20 мил. хахахахахаа :ROFLMAO:
тоа е калински уствари, најголема незналица за фудбал, заедно со јанко :D
али гласот му е феноменално легендарен :D
--- надополнето: Aug 6, 2011 6:34 PM ---
и да, честито нека ни е титулата, и кога губевме 0-1, сигурен бев дека ќе ја свртиме.
подобриот победи!

FORZA MILAN!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom