Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Carles5puyol Carles Puyol

Hoy he visto el entrenamiento con el mejor defensa de la historia, mi ídolo Paolo Maldini. Q fenómeno.

Пујол го објави ова на твитер. Се надевам го разбравте. :)

223695_250466021644940_146032762088267_922599_2508332_n.jpg

Milan are the most popular team in China according to a survey carried out by weibo.com less than three months, reports La Gazzetta dello Sport today. The Rossoneri finished first with 31%, ahead of Barcelona, 24%. Further behind were Manchester United (15%), Arsenal (14%) and Real Madrid (10%).

Ќе биде ко на домашен терен да играат :cool:. Него и Абате фатил вирус некој па Милан од комплетен ќе остане сакат изгледа. Особено поради суспензијата на Таиво, па и Абате ако не се опорави до тогаш ќе игра Милан со шугави бекови.

Еден ќе биде Замброта еден ќе биде Анте :( Али ај куп ко куп ако го освојат супер,ако не здравје има поважни титули за освојување годинава.

Сидорф : “Климата во Пекинг не е лоша како што се збори, не е ништо во споредба со Њу Јорк во 2003’’

Денес сме 2011 и од оваа изјава може само да се заклучи дека човеков е во Милан предолго :icon_lol:

пс. кажете дали стварно на МТВ ќе иде утакмица утре?

Сидорф : “Климата во Пекинг не е лоша како што се збори, не е ништо во споредба со Њу Јорк во 2003’’

Денес сме 2011 и од оваа изјава може само да се заклучи дека човеков е во Милан предолго :icon_lol:

пс. кажете дали стварно на МТВ ќе иде утакмица утре?
сабота, не утре :D

И минатата година го имавме на програма, тогаш Интер победи против Рома а Пандев постигна гол ... сега ситуацијата е слична, дури и уште подобра.

Одново Пандев е значаен дел од Интер а ние веќе втора сезона го имаме Cup Italia на нашите програми, а со овој натпревар се очекува почетокот на новата ... и што е уште поважно, во Суперкупот Интер ќе игра против Милан, со кој имаат вечно ривалство...

Натпреварот се игра на 6 август ... Eксклузивно на МТВ
>>

На интер утре не им играат лусио,маикон,станковиќ и камбијасо од прв тим ама пак ќе биде тешко,сеа се настрвени да не победат зошто го јадат два пати по ред. Според кладилница сме благи фаворити со 2.40 за нас и 2.75 за победа на интер.

Мене лично никогаш не ми значеле ни купови ни суперкупови нешто ама секако ако го освојат супер.

Галијани изјавил дека не сакаат да го продадат Касано,што значи до Зима сигурно останува,а Алегри рекол дека за евентуални трансфери на Аквилани или Монтоливо има време.
За овој Аквилани опасно пекаат фановите на ливерпул и на форумов и на други спортски страни дека треба да остане и да игра,да се толку очајни да немаат играчи не ми се верува веројатно се покажал на припремниве утакмици. Јас повеќе сакам Монтоливо(не дека овој е нешто многу подобар)ако носат некој од нив двајца се додека ќе има едно екстра засилување до крај на Лето.

На интер утре не им играат лусио,маикон,станковиќ и камбијасо од прв тим ама пак ќе биде тешко,сеа се настрвени да не победат зошто го јадат два пати по ред. Според кладилница сме благи фаворити со 2.40 за нас и 2.75 за победа на интер.

Мене лично никогаш не ми значеле ни купови ни суперкупови нешто ама секако ако го освојат супер.

Галијани изјавил дека не сакаат да го продадат Касано,што значи до Зима сигурно останува,а Алегри рекол дека за евентуални трансфери на Аквилани или Монтоливо има време.
За овој Аквилани опасно пекаат фановите на ливерпул и на форумов и на други спортски страни дека треба да остане и да игра,да се толку очајни да немаат играчи не ми се верува веројатно се покажал на припремниве утакмици. Јас повеќе сакам Монтоливо(не дека овој е нешто многу подобар)ако носат некој од нив двајца се додека ќе има едно екстра засилување до крај на Лето.

Ни мене не ми значат и најверојатно нема никогаш да ми значат но победа над Интер ќе ми значи макар била и на пријателска утакмица а не на финале од супер-куп.:)
Тоа пехарчето е мање битно али победа над Интер е победа над Интер.

ќе има пренос и на B92, кој сака може таму да гледа ако му пречи да слуша поезја и непотребна статистика

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom