Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Напротив, ме цитираше мене со наводници како сега сум го величел а порано вреѓал...
уствари ти си бил, јас мислев оној залутаниот од волково е.
--- надополнето: Jun 21, 2011 1:04 AM ---
а уствари, од кај да те знам, може и ти си го серел галијани :) kако и повеќето "големи" навијачи/симпатизери на милан

Ахх, штета шо ги нема "црвенките".... 38.gif

Напротив, ме цитираше мене со наводници како сега сум го величел а порано вреѓал...

Ако бил за вреѓање нормално е да г о вреѓаш ако е за величење ќе го величиш најнормално е тоа ...

п.с Незнам што се замараш со овој не приметуваш дека сите го игнорираат ?
--- надополнето: Jun 21, 2011 10:38 AM ---
уствари ти си бил, јас мислев оној залутаниот од волково е.

Пријателе а што си се фатил ти за мене и Сасуке ?
Човек ќе помисли дека се женско од фамилија на к*р сме ти ставиле па затоа толку не ‘‘мразиш‘‘....
п.с не ја исклучувам можноста за такво нешто

Доста се карате и доста пишувате офтопик у пичку у пичку у пичку матер што би рекол чичко кумплунг:))
Ако Милан следната година не стигне минимум до полуфинале ЛШ ја ке шетам гол од триумфална порта до Александар Македонски(вие одлучете колку пати)

Шо се случи со пријателската против Партизан, кога ќе се игра?

Ауди купот е на 20 јули?

И денес му е роденден на Флавио Рома, среќен нека му е :)

Доста се карате и доста пишувате офтопик у пичку у пичку у пичку матер што би рекол чичко кумплунг:))
Ако Милан следната година не стигне минимум до полуфинале ЛШ ја ке шетам гол од триумфална порта до Александар Македонски(вие одлучете колку пати)

Е што скромен си и ти !!

И колку што разбрав Мистер Х и официјално е Марек Хамшик, и веќе наголемо се водат преговори за него !!
Последно е дека Де Лаурентис не го сакал Касано туку само кеш и Милан да се тргне од потерата по Ламела кој би завршил во Наполи !!!

Kасано најверојатно ќе си замине у Фиорентина, а повторно се шпекулира дека Дрогба ќе заврши кај нас летово бидејќи ќе бил ослободен заш Боаш ќе си го донел со него Фалкао у Челзи !!

Не би сакал да дојде Дрогба, иако е старичок уште е машина, штета таков играч на клупа да седи !!

Иначе навивачите на Фламенго го исвиркувале Рони на последните 2 утакмице поради лошата форма ! Штета за типов можеше да биде најдобриот играч во историјата на фудбалот подолго од 2 сезони !!

Не би сакал да дојде Дрогба, иако е старичок уште е машина, штета таков играч на клупа да седи !
Не би требало да седи... ќе ги менува со Ибрахимович/Пато (особено овај вториов баеги беше повреден лани), а Дрогба мислам дека може да даде доста за Милан. Ни фали таков напаѓач, уште откако си замина Шевченко.

Имаме 10 напаѓачи доколку го земат Дрогба едне ќе си оди сигурно..

Тоа со Дрогба им е опција доколку Касано биде вклучен во зделката за Хамшик.Така Бињо би бил замена за Пато а Дрогба за Ибра т.е. две одлични замени, жал би ми било за Касано али Хамшик и Дидие би изглеале супер у новите дресови.

Е што скромен си и ти !!

И колку што разбрав Мистер Х и официјално е Марек Хамшик, и веќе наголемо се водат преговори за него !!
Последно е дека Де Лаурентис не го сакал Касано туку само кеш и Милан да се тргне од потерата по Ламела кој би завршил во Наполи !!!

Kасано најверојатно ќе си замине у Фиорентина, а повторно се шпекулира дека Дрогба ќе заврши кај нас летово бидејќи ќе бил ослободен заш Боаш ќе си го донел со него Фалкао у Челзи !!

Не би сакал да дојде Дрогба, иако е старичок уште е машина, штета таков играч на клупа да седи !!

Иначе навивачите на Фламенго го исвиркувале Рони на последните 2 утакмице поради лошата форма ! Штета за типов можеше да биде најдобриот играч во историјата на фудбалот подолго од 2 сезони !!

Не е Фалкао мислам дека станува збор за Хулк и дека тој сакал да се пресели во Премиершип заедно со Боаш,Фалкао за нас xD...

Иначе ја го рачунам ова готово со Хамшик печен е за нас!! :D

Крај, наш е Хамшик, се очекува вчера или завчера да биде официјално..

ahahah1308674914.png

:D

Крај, наш е Хамшик, се очекува вчера или завчера да биде официјално..

:D
чекај, чекај, ти згреши или јас не те сватив?
да не сакаш да кажиш вечерва? xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom