Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Касано за Хамшик плус некое милионче одма!​
Ги имаме Робињо, Пипо и некој од младинците за на клупа, уште ако може и 2 нон-еу играчи го земаме Гансо и дури тогаш ќе биде дркање.:D
Aбиати​
Абате - Неста - Силва -Таиво​
Боатенг - Бомел - Хамшик​
Гансо​
Пато -Ибрахимовиќ​

Шо само лупаш безвеза, те гледам во секој пост од уста не го извади Робињо.
Па знаеш ли ти дека кога дојде Касано од Сампа не беше спремен ниту едно полувреме да изигра. Без тренинзи беше неколку месеци плус како бишка беше!
А тоа дека е подобар Касано од Робињо мало морген.

п.с Те молам не вади статистики за тоа колку асистенции има Робињо/Касано.
секој добар познавач на фудбал ќе ти каже дека робињо е во топ 10 најпреценети фудбалери на сите времиња!
едноставно типчето е изгубено на теренот. изигра во едни од најдобрите клубови, а е еден обичен просек, што би можел да биде одличен жонглер.
на важни утакмици нигде го нема, освен пред гол како промашува 100% шанси. во реал беше ооодличен играч, дури даваше по 10-11 гола, и многу дриблаше. во манчестер сити беше исто така многу добар, па го пратија во сантос да ги зајакне, знаете како е, шеикот е солидарен.

Не ми е страв што тропаш глупости, страв ми е што ти си озбилен уствари !!!

Дида беше голманиште еден од најзаслужните за титулата 2003 у ЛШ ако не и најзаслужен, во негов ден Дида беше најдобар голман на свет, и уште еден лош збор за дида да кажеш ќе те маам. Најискрено !
да, дида беше голманиште, 2 до 3 години и ништо више...
и да, тогаш беше еден од најдобрите, а една година и најдобар.
али тоа беше се од него, следните сезони беа исполенити со несигурност и месечарење.
соочете се со реалноста

секој добар познавач на фудбал ќе ти каже дека робињо е во топ 10 најпреценети фудбалери на сите времиња!
едноставно типчето е изгубено на теренот. изигра во едни од најдобрите клубови, а е еден обичен просек, што би можел да биде одличен жонглер.
на важни утакмици нигде го нема, освен пред гол како промашува 100% шанси. во реал беше ооодличен играч, дури даваше по 10-11 гола, и многу дриблаше. во манчестер сити беше исто така многу добар, па го пратија во сантос да ги зајакне, знаете како е, шеикот е солидарен.

али тоа беше се од него, следните сезони беа исполенити со несигурност и месечарење.
соочете се со реалноста

Чекај, ти за добар познавач се сметаш??? Робињо ако е прецент, немаше да биде:

Во првите 11 на Бразил, НЕЗАМЕНЛИВ
Во првите 11 на Милан

Немаше да биде земен во Реал толку млад... Галијани немаше да го доведе во Милан, а биди сигурен, дека не си попаметен од Галијани...

Ај не се карајте само нема потреба од продавање на Робињо изигра добро минатата сезона треба само да ја подобри реализацијата и би било одлично.Како што го гледам сака да се докаже дека не заборавил да игра фудбал сака да се врати во старата форма и сака да победува тоа е најважно.

соочете се со реалноста
добар, лош, само со Сантос не зеде медаљ и го боли ку*от за некој шо мисли дека е обичен просек и најважно, си се наполна со пари.
Ако збораме реално...

Во првите 11 на Милан

Немаше да биде земен во Реал толку млад... Галијани немаше да го доведе во Милан, а биди сигурен, дека не си попаметен од Галијани...

Мислим дека и капитен е од кој престанаа Лусио да го викаат, од кој се подмлади репрезентацијата !!

Во првите 11 на Милан

доста бе, сите миланези до пред некое време серевте за галијани и берлускони, сега ти најде да ми сереш тука... ц ц

галијани исто така го зема и емерсон, рикардо оливеира, грими, адија, уругвајците и уште десетици играчи што се голем флоп

и у бразил е у пичку матер незаменлнив!
небаре си викаш ова е кафу на времето или лусио па и кака
добар, лош, само со Сантос не зеде медаљ и го боли ку*от за некој шо мисли дека е обичен просек и најважно, си се наполна со пари.
Ако збораме реално...
па тоа е тоа јас што го викам, а и кој фудбалер не се наполни со пари :) така и просечен да е...

140446_A_C__Milan.jpg

Ја сум задоволен со овој состав, за вас незнам tvsmes.gif

доста бе, сите миланези до пред некое време серевте за галијани и берлускони, сега ти најде да ми сереш тука... ц ц

галијани исто така го зема и емерсон, рикардо оливеира, грими, адија, уругвајците и уште десетици играчи што се голем флоп

и у бразил е у пичку матер незаменлнив!
небаре си викаш ова е кафу на времето или лусио па и кака

па тоа е тоа јас што го викам, а и кој фудбалер не се наполни со пари :) така и просечен да е...

Абе трол, Емерсон беше земен за ништо пари и беше стар, што очекуваше ти од него незнам... Рикардо Оливеира требаше да биде замена за Шева и беше во Топ 3 напаѓачи во Шпанија тој период кога Бетис стасаа дури и до ЛШ... Грими, Адија, Кардачио, Табаре беа земени за ништо пари, така да ти не ни треба да ги спомнуваме...

А у Бразил е незаменилив, кажи кој ќе игра место него? Плус формата во репрезентацијата му е 50 пати подобра од она на клубско ниво..

Плус 15 гола првата сезона меѓу кои можеби и најважниот во крајните фази на првенството (против Бреша), незнам што сакаш ти повеќе, изгледа ги гледаш Роналдо и Меси секоја сезона што даваат 50+ па ги споредуваш со нашите момци :P.

има многу трансфери друже, многу. јас го респектирам многу галијани, али ми се сере од некои безвезални типчиња, што до вчера сереле за галијани, а сега го возвишуваат:
"Галијани немаше да го доведе во Милан, а биди сигурен, дека не си попаметен од Галијани... "

има многу трансфери друже, многу. јас го респектирам многу галијани, али ми се сере од некои безвезални типчиња, што до вчера сереле за галијани, а сега го возвишуваат:
"Галијани немаше да го доведе во Милан, а биди сигурен, дека не си попаметен од Галијани... "

Јас сум го серел Галијани?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom