Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
касано треба да си луд да го дадеш у трансфер за хамшик, робињо треба да има предност за вклучување во трансфер...пошто е најпреценетиот играч во последните неколку години. изигра во едни од најјаките клубови, а е ебиветер

чим го земавме шарави, заборави на ламела...може гансо, ламела тешко. ламела да го земевме исто како и шарави ќе се сметаше за појачање за во блиска иднина, за година-две да блесне

шарави во падова играл како лево крило, па ако очекуваат поофанзивен лев играч во средината можат да сметаат на него, а не му се свиѓала многу позицијата AMC

Од каде ова? Тоа е негова природна позиција и тој е земен за таа позиција... А Мистер Икс е mezz'ala...

нема везе , рекоа дека шарави ќе играл лево имал подобар преглед на играта од лева страна,нешто како Робињо и Дињо.. а мистер Х , е или замена за пирло или треквартиста АМ.

нема везе , рекоа дека шарави ќе играл лево имал подобар преглед на играта од лева страна,нешто како Робињо и Дињо.. а мистер Х , е или замена за пирло или треквартиста АМ.

Хах, Алегри за Боатенг викаше дека не е зрел да игра на таа позција, а не па Ел Шарави да го стави..

Овој мистер Х стана легендарен... :ROFLMAO:

Информација од Тутоспорт дека се спрема размена Касано-Хамшик. Ова не е нешто битно, битно е дека Браида прашан дали е изводлива оваа размена не ја исклучил. Ова не муабет што гарантира нешто, ама ветува многу, после Силвио и Галијани кои одбија било што поврзано за Хамшик, може да видиме дека попушта раководството полека по ова прашање.

Ја Касано да си иде не сакам, од секогаш сум го сакал и многу ми прирасна на срце минативе месеци, ама работата е шо он сака да си иде многу ради Европсково, во Милан реално додека се Робињо и Пато он нема да игра, во Наполи од друга страна, има ем добра екипа, ем Лига Шампиони, ем простор да се наметне за репрезентација.

колку само неправди има во милан :(
бонера игра пред јепес, робињо игра пред касано, па и со голманите има такви неправди кога на пример златен голман сторари го позајмуваа цело време, а го држеа месечарот калач... па и сторари можеше да му предава лекции на дида како да стане сериозен голман, а не за потсмев :/
а уствари дида беше најдобар голман у последните 10 години, така? :)
се извинувам :)
инаку ич не ми се свиѓа касано за хамшик... поарно пари да даваат

бонера игра пред јепес, робињо игра пред касано, па и со голманите има такви неправди кога на пример златен голман сторари го позајмуваа цело време, а го држеа месечарот калач... па и сторари можеше да му предава лекции на дида како да стане сериозен голман, а не за потсмев :/

Шо само лупаш безвеза, те гледам во секој пост од уста не го извади Робињо.
Па знаеш ли ти дека кога дојде Касано од Сампа не беше спремен ниту едно полувреме да изигра. Без тренинзи беше неколку месеци плус како бишка беше!
А тоа дека е подобар Касано од Робињо мало морген.

п.с Те молам не вади статистики за тоа колку асистенции има Робињо/Касано.

Going back to two allowed signings per year for players without non-EU passport

Ова ќе се одлучувало при крајот на месецот, поточно на 24-ти мислам прочитав...

За Астори: Ако до Петок(24-ти) не се договорат со Каљари, ќе има blind-auction (Марли обајсни поназад што е тоа), не верувам дека Каљари можат многу да понудат (макс 3-4 мил.) ние 5 да дадеме и наш е новиот Неста!!! :P

Дали може некој да ми каже што стана со Боатенг, Милан го откупи ли него или уште се во преговори со џенова???

Дали може некој да ми каже што стана со Боатенг, Милан го откупи ли него или уште се во преговори со џенова???
Откупен е Боатенг од Џенова и Милан ке плаќа 3 години х 2,5 милиона за него мислам што според мене е доста добро изиграно од наша страна и скоро ко за ич го земавме.

Сега откако ке се врати ова второ нон-еу место очекувам Гансо да пристигне во август,таму средина на месецот зашо секогаш бразилците сме ги земале тогаш.

Пари + Касано за Хамшик?
Што е до мене е супер,со Хамшик и Гансо има да ја превртиме цела Италија,а за нападот не му се плашам ги иаме Ел Шишмиш и Палоски.
Касано да сакаше озбилно да игра до сеа 3 пати ке ослабеше а не после 5 месеца уште да ми се шета со пивски мев и да се влечка по теренот.
Ова е само мое мислење не мора сите да се согласите со мене.

Не ми е страв што тропаш глупости, страв ми е што ти си озбилен уствари !!!

Дида беше голманиште еден од најзаслужните за титулата 2003 у ЛШ ако не и најзаслужен, во негов ден Дида беше најдобар голман на свет, и уште еден лош збор за дида да кажеш ќе те маам. Најискрено !

Ако си отиде Касано губиме страшно кавалитетен играч од клупата,а добиваме супер засилување за скоро секоја позиција во средината.
Ја би да прифати Касано да дреме на клупа и да се донесе Хамшик што е малце тешко зошто Антонио сака да игра а покрај овие играчи малку е тешко тоа.Ќе игра на многу повеќе утакмици за разлика од минатата сезона поготово кога ќе се згусне распоредот ЛШ/Сериа А.Негово е дали ќе прифати клупа или некој просечен тим ... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom