Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Mислам дека уште тој ебен Мистер Х - амшик ќе дојде на 30 август и то је то што се однесуе за засилуења, евентуално нешто евтино ако излезе на виделина.

Ел Шабани најверојатно ќе дели минутажа со и ќе учи од Сидорф, а позади еден од овие двајца би требало да бидат Боатенг - Ван Бомел, - Хамшик !!

Или тимот би ни бил ова

Абиати​
Абате - Силва - Неста/Мексес - Таиво​
Боатенг - Вам Бомел - Хамшик​
Сидорф/Шарави​
Пато - Ибра​

рез: Амелиа, Замброта, Јепес, Антонини, Мексес, Амброзини, Гатузо, Фламини, Касано, Робињо, Инзаги !!

И то би било то

Ако Вам Бомел игра добро како и оваа сезона, тивом изгледа ептем солиден и имаме можда и шанси за ЛШ.

И Касано мислам дека ќе биде дел од зделката на Х-от..

Ако Вам Бомел игра добро како и оваа сезона, тивом изгледа ептем солиден и имаме можда и шанси за ЛШ.

Ништо чудно даваат пари за него а и заинтересирани има многу клубови а Милан врие напаѓачи но Галијани напомена дека Касано ќе остане во Милан.Имаше шпекулација и дека Ел Шабани може да биде вклучен во трансферот на Хамшик пари + позајмица.
Мислам дека ако се фрлаа пари за младинци како за овој најдобро беше да го земем Ламела детево гази до пред малку ги гледав Ривер сам игра ашка асистира гол даде денеска но не беше доволен да победат сепак он игра навистина добро.

Сега уште да видиме кој е Мистер Иксот и најверојатно толку ќе биде со купувањето за ова лето освем ако не налета некој играч за ич пари.

Ова лето со Витсел, Хамшик и овој Шараави ако го земеме до 5мил. ќе бидам на коњ... (со напомена на трансфер на гансо у јануарски рок) ...

И, Mr.X е....

Ambrosini: "Mr. X? I am not worried... I can play the mezz'ala position as well."
--- надополнето: Jun 19, 2011 10:18 AM ---
253689_10150281812976948_345458901947_8942252_4090372_n.jpg

А која е ова mezz'ala позиција?

А Патката сега не го боли рамото а?

А која е ова mezz'ala позиција?

А Патката сега не го боли рамото а?

mezz'ala е таа лефт мидфилд која што ја Мистер Икс треба да ја игра... А Патката мангуп е он остај го :D

mezz'ala е таа лефт мидфилд која што ја Мистер Икс треба да ја игра... А Патката мангуп е он остај го :D

плејмејкер,AMC, а може да игра и крило,ваљда се збори за Гансо или Пасторе не знам.

mezz'ala не е AMC, тоа е LCM и патем Милан не игра со крила..

Ама не е само LCM, тоа може да значи и AMC и LCM,поуниверзална позиција е тоа,како Пирло само може да игра и крило,mezz'ala- ала е крило, меза е средина на терен, но може да биде и треквартиста или полушпиц.

Можеби бараат играчи од типот на Сидорф и Пирло

Ама не е само LCM, тоа може да значи и AMC и LCM,поуниверзална позиција е тоа,како Пирло само може да игра и крило,mezz'ala- ала е крило, меза е средина на терен, но може да биде и треквартиста или полушпиц.

Човек,

LCM = Mezz'ala
AMC = Trequartista

касано треба да си луд да го дадеш у трансфер за хамшик, робињо треба да има предност за вклучување во трансфер...пошто е најпреценетиот играч во последните неколку години. изигра во едни од најјаките клубови, а е ебиветер
Ништо чудно даваат пари за него а и заинтересирани има многу клубови а Милан врие напаѓачи но Галијани напомена дека Касано ќе остане во Милан.Имаше шпекулација и дека Ел Шабани може да биде вклучен во трансферот на Хамшик пари + позајмица.
Мислам дека ако се фрлаа пари за младинци како за овој најдобро беше да го земем Ламела детево гази до пред малку ги гледав Ривер сам игра ашка асистира гол даде денеска но не беше доволен да победат сепак он игра навистина добро.
чим го земавме шарави, заборави на ламела...може гансо, ламела тешко. ламела да го земевме исто како и шарави ќе се сметаше за појачање за во блиска иднина, за година-две да блесне

шарави во падова играл како лево крило, па ако очекуваат поофанзивен лев играч во средината можат да сметаат на него, а не му се свиѓала многу позицијата AMC

Ако за 30 може да го земеме Гансо или Хамшик,а дадеме 25 за Ел Шарави (којшто недај боже може да испадне тежок fail) тогаш нешто не е у реду
koga galijani se rasfrlal so pari na nesigurni igraci ? Veruvaj ako galijani tolku dava za ovoj ke go bide vo toa nema somnevanje posto znae da se cenka i za milion dva da pravat razlika a galijani da ne dava kako so bese pred nekoja godina za fabijano a za ovoj bez dvoumenje naednas tuka nema somnevanje

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom