Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
На германскиот Еуроспорт ја даваа го гледав само прво Дидак беше одличен блокираше неколку удари добар беше во дефанзива и во офанзива второ не го гледав.

Според шит.ком тој бил најслабата карика во шпанскиот состав (најслаб рејтинг има :cool: )
Dídac Vilà 6.0
Poor pass-back early on put De Gea in trouble. Committed to the attack with forward runs, but was pinned back when Sturridge moved to the right. Lost Walker for the goal and was unable to prevent the cross; furthermore he was guilty of keeping Welbeck onside after his team-mates had stepped out. :D

^
Не бе Антонини боље е :D

Пффф Антонини може да сања за отцена 6.0 а еве гледам и Бојан има 6.0 ...

According to Corriere dello Sport, Milan will try to sign the German midfielder Bastian Schweinsteiger.
--- надополнето: Jun 12, 2011 11:43 PM ---
Oddo: "I expected to play at least 15-20 matches, instead I only played 7." Trolling or very stupid?

According to Corriere dello Sport, Milan will try to sign the German midfielder Bastian Schweinsteiger.
--- надополнето: Jun 12, 2011 11:43 PM ---
Oddo: "I expected to play at least 15-20 matches, instead I only played 7." Trolling or very stupid?
Одо има сила неискористена :D

Иначе за средина според мене Бастијан > Хамшик и остали.. ама, the deal looks unlikely :unsure:

Ама Бојан влегол 80та минута, само 10 минути играл, ако играл...пошто излеа топка не фатил и затоа ја има почетната оценка 6ка :D

некој ќе рече дека е грешка, али јас би рекол неписменост во прв план!
--- надополнето: Jun 13, 2011 12:45 AM ---
еве ги рејтинзите што ги има на гоал.ком за вила од минатата сезона... т.е. пред да се приклучи во милан
Dídac Vilà
d5.gif
Flop of the Match
5.5
Very impressive at times in defense, but had a few bad moments, too as he was caught out of position a few times and. Was sub-par going forward.

Dídac Vilà
d5.gif
Flop of the Match
5.0
Shaky in defence and pretty much absent in attack all night. Substituted after the break.

Dídac Vilà
6.5
Pulled off some good interventions in defence and even found time to get forward. Looked stable at the back.

ако на сето ова го додадеш и рејтингот од последната утакмица што ја играше, за шпанија до 21 година и како тоа во милан не играше ич...можеш слободно да кажеш дека е новиот адија и тн

мада според клипови, фалења од агенти, експерти...сепак има некој талент и у иднина може да биде просечен играч, па и можеби повеќе, којзнае

^ Таа комбинација ми се свиѓа,а само Аквилани не е доволен,вака се јаде некако.

Незнам што запнале по Витсел со таков играч не се освојува Лига на Шампиони.

Белиов е официјално втор дрес? :)

Незнам што запнале по Витсел со таков играч не се освојува Лига на Шампиони.
а па замисли да го сакавме хамшик од бреша, сигурно ќе се подадеше уште некоја будала што ќе рече :
"Незнам што запнале по Хамшик со таков играч не се освојува Лига на Шампиони."

а па замисли да го сакавме хамшик од бреша, сигурно ќе се подадеше уште некоја будала што ќе рече :
"Незнам што запнале по Хамшик со таков играч не се освојува Лига на Шампиони."
Која бреша бе...провинција?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom