Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Би било ебење да дојде Роси кога ќе си оди Ибра. :D
не коби :) сеа за сеа Ибра е топ,моментално боље е од Роси.
Иначе овој на палермо газдата не е жив ако не изеде гомна изглеа Берлу му чепкал по дома па овој го замрзил:ROFLMAO:

не коби :) сеа за сеа Ибра е топ,моментално боље е од Роси.
Иначе овој на палермо газдата не е жив ако не изеде гомна изглеа Берлу му чепкал по дома па овој го замрзил:ROFLMAO:

По што заклучи дека е подобар Ибра од Роси? И тоа моментално? Тоа се 2 различни профили на напаѓач и дури не можеш и да ги споредуваш... Роси трча цело време, а Ибра е таргет мен...

Примаверата изгубија од Рома во 1/4 финалето на купот на Италија со 1:0

По што заклучи дека е подобар Ибра од Роси? И тоа моментално? Тоа се 2 различни профили на напаѓач и дури не можеш и да ги споредуваш... Роси трча цело време, а Ибра е таргет мен...

Споредувате различни типови на напаѓачи,Роси игра нешто како Пато да трча да креира сака слободен напаѓач а Ибра како што рече е таргет мен иако оваа сезона многу се трудеше и сам нешто да создаде така да и двајцата се добри...

Изгледа ќе го зема Витсел...:cautious:

Не сте нормални чим мислите дека Роси е боље од Ибра.

Тој роси колку само не ми се свиѓа , уште кога играше како 6та резерва у манчестер...

Тој роси колку само не ми се свиѓа , уште кога играше како 6та резерва у манчестер...

И Пике играше заедно со него во 6 па сега ја чукаат главата,ако се тиче мене се знае Пасторе...Ама работата е на Галијани никогаш незз што крие(ипак е Фестер Адамс xD)

И Пике играше заедно со него во 6 па сега ја чукаат главата,ако се тиче мене се знае Пасторе...Ама работата е на Галијани никогаш незз што крие(ипак е Фестер Адамс xD)

Грешка си ако си ја чукаат ако Пујол е до Пике секако тој флексибилно си игра , а во манчестер за кој ќе играше? За Видиц <>Фердинанд?!Ма немој друже не ми кажувај прикаски

Пике и Роси се најдоа на погрешно место во погрешно време. Далеку од тоа дека не се квалитетни, туку англискиот фудбал не им прилегаше. Пике е дефанзивец за во Шпанија, исто како што се Роси и Форлан за таму. Роси има бај бек опција за во Јунајтед, ако не верувате, изгуглајте, мада тешко да ја активираат во блиска иднина. Никој не ја чука главата за овие тројца, не им одеше, си најдоа подобро место за живот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom