Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
за кој игра вој Витсел не го знам но би сакал еден од Пасторе/Хамшик..
За Стандард игра Витсел, тим од Белгија се Стандард. Иначе и јас би ги сакал Пасторе или Хамшик, ама Витсел нема да биде Mr.X туку обичен трансфер, 5-10 мил. А Mr.X ќе биде големото име...

Ма нека се издупат со овие асоцијацииве веќе.. не се замарам кој донесат донесат ваљда ќе носат двајца во средина, овој Витсел кој ќе е поефтиниот и сигурно не е Мистер Х :ROFLMAO:. Другиот играч би требало да е некое звучно име (и плејмејкер), не веруам дека ќе останат само на овој Белгиецов, може ќе се угоди во тимов како Боатенг лани, може не.
Моја желба, господинов Х да биде Пасторе :D

Мојата теорија е дека Галијани ќе чека прво да види што ќе направат ривалските тимови (особено Интер). Односно ако не се засилат со јаки играчи и не ги променат тимовите значително тогаш максимум ќе биде и овој Витсел да го донесат, но ако се засилат соодветно тогаш 99% ќе донесат звучно име. Мислам дека истото се случи и минатото лето кога во последнет момент ги земаа Ибра и Робињо, ко да осетија дека Интер е далеку од тој што беше(2009/2010 сезона).

Што ќе ни е овој лудаков во Италија бе цела сезона ќе биде суспендиран ако игра вака :ROFLMAO: ( :pos: дај бе вратете ги старите смајлиња -.-)

Типов е за во ММА :D

Што ќе ни е овој лудаков во Италија бе цела сезона ќе биде суспендиран ако игра вака :ROFLMAO: ( :pos: дај бе вратете ги старите смајлиња -.-)

Типов е за во ММА :D

Ебати нинчата ебати :D

Мислењата за други членови на форумот држи си ги за себе, ме заболе стапов мене за вашата љубов со Сасуке !

Иначе ако од Хамшик, Пасторе, Фабрегас , Швајштајгер па и Бејл ја земемо послабава верзија на Најџел Де Јонг му ебавмо мајката !!

Па овој со Ван Бомел и Фламини да ги состаеш око да ти се уплаши, за црвен картон Милан да добие ќе биде коеф 1.10 !! :)

Не сум против овој трансфер, но против сум ако овој е Мистер Х и главното засилување за средниот ред, а ако овој се земе за некои си 5-8 милиони и уште еден од овие погоре без Бејл ондак је супер !!

а сасуке јас мислам дека е најбеден член на овај форум, го замолчев, го уништив и ми пушти репутација која гласеше:циган... абе торлак е тотален, културата му е нула, ништо повеќе од интелегенцијата
Поради овој дел си заработи одмор од 3 дена од форумот. Продолжи во овој стил, па банот ќе се зголемува за една или две нули. Продолжете со дискусијата, но внимавајте на речникот.

Mino Raiola has het dinner with Cruzeiro President last night. Reports are that they spoke about Henrique Pacheco Lima and Thiago Ribeiro.
Both players are reportedly Milan targets. Henrique is 26, defensive midfielder. Ribeiro is 24, second striker.

Е ова се бараше, да земеме некој талентирани анонимуси за ниска цена... А не Гансо, никој и ништо а му опнале 30М.

Поради овој дел си заработи одмор од 3 дена од форумот. Продолжи во овој стил, па банот ќе се зголемува за една или две нули. Продолжете со дискусијата, но внимавајте на речникот.

Така шефе, само строго !! :)

Иначе Зампарини изјавил дека Пасторе е достапен за 40 мил, и дека вчера Челзи исптратил и официјална понуда која била испод оваа цифра и биле одбиени !!

Галијани му го зема овој за 30 или 20 + играчи 100 % !!

Барса биле заинтересирани за Силва !!! :) :) :)

Да ги дадат навамо Иниеста и Меси и нека го земат слободно ! :)

Нема шанса чиста шпекулација е тоа Силва продолжи со 2016..

Додека Јанкуловски си заминува сигурно фала му за се што направи во овој долг период во Милан!Со среќа нека му биде каде и да замине.Очекувам вакви потези да им и за Одо и некој од Бонера/Антонини.

Нема шанса чиста шпекулација е тоа Силва продолжи со 2016..

Додека Јанкуловски си заминува сигурно фала му за се што направи во овој долг период во Милан!Со среќа нека му биде каде и да замине.Очекувам вакви потези да им и за Одо и некој од Бонера/Антонини.

Јанкуловски изјавил дека ќе стави крај на својата кариера по долго размислување и дека ќе стане агент на некој млад играч или спортски директор...

Не се нервирајте со трансвериве, све се шпекулации, тој Мр. Х ако е еден од Хамшик, Фабрегас, Пасторе, Бејл или Швајштајгер не му ја секирам ич. Би сакал да дојде Швајштајгер што не ми се верува но ништо не се знае.

Се шпекулира дека за Фабрегас сме понудиле 30м и 2ца играчи од Страсер,Меркел, Урби и Палоски...
Гансо ќе бил главно засилување у јануар поради пасош. .
Ако успеат да го земат Цеск ништо не ни треба, + ако доаѓа овој Гансо у јануар имаме шампионски тим :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom