Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Е па чекајте, шо се замарате со трансвери, Емануелсон, Меркел, Страсер, никој од нив не добиваше многу шанси, да почекаме можит ќе ги бидит, а ако не здравје другото лето ќе пазариме.

Нас ни треба плејмејкер овие не ја играат таа улога,иначе може да ги биде само им треба време нас ни треба да атакуваме титули ^^ :)

Нас ни треба плејмејкер овие не ја играат таа улога,иначе може да ги биде само им треба време нас ни треба да атакуваме титули ^^ :)

Нема врска така е зборот..

ете му ја искрши кичмата на Мајкон.
Против нас беше повреден и неможеше да го дај максимумот...
Кај беше против реал? Или да, неможи против Рамос.
Кај беше против Челзи? Против Сити кога се решаваше за ЛШ?

Не заебавај, префорсиран играч е Бејл. До утакмицата со Интер му беше најголем малер на Тотенхем и со него немаа победа па сакаа да го пуштат и за 1 м. шо се вели зборот. Не ни треба нас играч кој ќе блесни на 2 од 50 утакмици и другите ќе го нема никаде. Ни треба играч кој можи да ја задржи топката и да организира напад, а БЕЈЛ НЕ Е ТАКОВ!
Ако веќе земаме од Тотенхем, се разбира друг освен ВдВ и Сандро (јас лично го нејќам оти игра грубо и во Италија редовен ќе си биди со црвени ) НИКАКО!
А ако земаме од Арсенал, е тука има опции :) . Јас ги сакам Цеск и Сонг или Цеск и Вилшер :)
па види сеа, бејл доста повреди го мачат, за жал...
а и башка игра во најгрубата лига.
типот е совршен играч, добро може и не баш совршен, али за крило во милан е совршен, штета што на милан не му треба крило. него плејмејкер, или лев мидфилдер

^ и моја желба е хамшик пред сите други, па цеск, па пасторе, па вдв па тек бејл :)
али сите овие се нешто како плејмејкери, а бејл е крило, јас пре би и друг плеј, него бејл, али ако станува збор за крило, сигурно повеќе не би го сакал онај емануелсон да игра :tv:

Оф леле што се врати бе ти на форумов ? :tapp:
Што направи со Интер бе освен што изиграваше Усаин Болт ?
Тоа е проблемот кај некој од вас се палите на една утакмица и Јутјуб клипчиња !
која бе една утакмица, оваа сезона 10тина+ утакмици имам изгледано на тотенхем, и баш го пратам герет бејл, он ако има само брзина, што би останало за ленон или валенсија од манчестер?:nesvest:

баш види тука дали има само брзина

или пак тука

ако милан бара крило, а не подефанзивно ориентиран лев мидфилдер, тогаш треба да се обиде да го земе бејл

а уствари и бејл оваа сезона има 12 гола и 3 асистенции...
Е па чекајте, шо се замарате со трансвери, Емануелсон, Меркел, Страсер, никој од нив не добиваше многу шанси, да почекаме можит ќе ги бидит, а ако не здравје другото лето ќе пазариме.
да да ќе ги бидит, жими љупче...едино имам надежи во меркел. а емануелсон максимум што може да го биди е да биде сметан како добра замена во милан и на бркање резултат да влегува во игра.

а не знам зошто јас не го сметам хамшик за плеј? :kesa:
сакам да дојде, али на милан му треба прав плејмејкер...

и не смеат да земат само еден играч во средината, мора два да земат

Баш сакам да го земеме Бејл па да видете што ви зборам.
Замислете го Бејл против Катанија екипа која што игра со 11 стопери.Кога ќе го гледате ќе си мислите дека играчот е земен од некоја 18та лига во Азербеџан.Него ајде реков нека дојде па ќе правиме муабет...

п.с Би дале вие 50м+ за играч кој што повеќе ќе седи на трибини заради повреди отколу што ќе го гледаме на терен ?

Баш сакам да го земеме Бејл па да видете што ви зборам.
Замислете го Бејл против Катанија екипа која што игра со 11 стопери.Кога ќе го гледате ќе си мислите дека играчот е земен од некоја 18та лига во Азербеџан.Него ајде реков нека дојде па ќе правиме муабет...

п.с Би дале вие 50м+ за играч кој што повеќе ќе седи на трибини заради повреди отколу што ќе го гледаме на терен ?
абе дечко, ја не викам да го земеме, пре би сакал да земеме плејмејкер, а за бејл реално многу бараат и тешко милан да го земе. али бејл е крило па и да го чуваат лево двајца, со тоа се отвара простор за другите играчи од средината и нападот. и башка бејл претрчува еден-двајца и нафрлува во шеснаесетникот или пак пенетрира во шеснаестникот...
многу полесно е да затвориш плејмејкер, него крило...бар јас така мислам

а за последново, епа ако речам дека пато да се продаде баш заради тоа, ти ќе ме отераш у пичку матер... а кога би ти кажал дека оваа сезона бејл одигра 30 лигашки средби (5 повеќе од пато) и 8 во лига на шампиони (4 повеќе од пато) и плус 4 за репрезентација... и не знам кој играч е повеќе injury prone
башка и бејл има 12 гола, само три помалку од пато :pipi:
и игра во далеку потешка лига за играње, кога незнаеш која будала ќе ти скрше нога или ќе те повреди :toe:

Интересна статија прочитав каде пишува дека Алегри го бара Хамшик, Берлускони го обожава Пасторе, а Галијани го сака Фабрегас :). Ова го вели Карло Пелегети кој е новинар, а воедно и фан на Милан.

Изгледа Ониеву ќе ни го вратат ... :)

Како замена за Легро :).

--- надополнето ---

Алегри го сака Хамшик, Желбата на Силвио е Пасторе, а Галиани сонува за Фабрегас во Милан ...

Иначе, стигнала понуда од 1.5М за Дидак Вила од Олимпијакос и била одбиена со образложение дека сакаат да го дадат на позајмица, но не и да го продадат...

--- надополнето ---

Ониеву ни го враќаат Твенте... Што да ви кажам, нека го трампаат за 2 вреќи брашно со некој Серјиа Б тим, барем ќе има каков таков профит..

--- надополнето ---

Е и ова ако го изведе Фестер, светец треба да го направат...

http://www.rossoneriblog.com/2011/05/27/report-leonardo-wants-borriello-at-inter/

Цената на Бориело е 10 милиони.

--- надополнето ---

According to Il Giornale journalist, Franco Ordine, Marek Hamsik has asked Napoli to be transferred.

Алегри го сака Хамшик, Желбата на Силвио е Пасторе, а Галиани сонува за Фабрегас во Милан ...

Абијати

Абате - Неста - Силва - Таиво

Боатенг - Фабрегас - Хамшик

Пасторе

Пато - Ибрахимовиќ​

:icon_lol:

Ај сеа озбилно, и ја мислим дека Хамшик нема да дојде у Милан, барем не годинава. Фабрегас ми е најомилен од овие али он ми изглеа као СФ и све мислим дека Пасторе ќе го лапнемо, шо знам некако ми тера некој филинг таков !!

Би дале вие 50м+ за играч кој што повеќе ќе седи на трибини заради повреди отколу што ќе го гледаме на терен ?

хаха прво рече дека има само брзина па кога подразмисли поубаво се сврте на повреди демек исто сценарио мора да биде кај нас нон-стоп ќе е повреден а и овие 50м+ незнам од кај ги истресе али ајде да не расправаме безполезно...

Ониеву подхитно на позајмица вака ако остане ќе влезе некогаш во црни денови ќе имаме замена за 25 и 77 многу лошо играше во Твенте често диретктен кривец за гол подоцна ретко влегување во игра, најдобро си игра за репрезентација

Пасторе мислам 90% си иде од Палермо, ќе видиме има време

хаха прво рече дека има само брзина па кога подразмисли поубаво се сврте на повреди демек исто сценарио мора да биде кај нас нон-стоп ќе е повреден а и овие 50м+ незнам од кај ги истресе али ајде да не расправаме безполезно...

Ониеву подхитно на позајмица вака ако остане ќе влезе некогаш во црни денови ќе имаме замена за 25 и 77 многу лошо играше во Твенте често диретктен кривец за гол подоцна ретко влегување во игра, најдобро си игра за репрезентација

Пасторе мислам 90% си иде од Палермо, ќе видиме има време

Па да само брзина има и ништо друго е сеа што се палите на ЈуТјуб клипови е утакмицата со Интер е друга работа,а повредите ги спомнав затоа што вие ги спомнавте пред тоа демек ради повредите не сме го виделе правиот Бејл.
Реков јас дај боже да дојде само за да видите што ви зборам :)

Најнова изјава на Берлу на трибина во Неапол, изјавил дека нема да го купи Хамшик, бидејќи не сакал да ги „краде“ симболите на другите клубови и да го оштети Наполи...

^ Погоре постирав линк,што значи Фабрегас/Пасторе/ВдВ се во игра а и Хамшик уште е во игра иако нашиов даде изјава :)

Па да само брзина има и ништо друго е сеа што се палите на ЈуТјуб клипови е утакмицата со Интер е друга работа,а повредите ги спомнав затоа што вие ги спомнавте пред тоа демек ради повредите не сме го виделе правиот Бејл.
Реков јас дај боже да дојде само за да видите што ви зборам :)
ако бејл има само брзина, пато тогаш ја има само способноста да се повредува :uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom