Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Читам на миланњус како пишуваат дека Берлускони заслужил името на стадионот да биде по него, што и мислам дека со во право. Сепак во негова ера Милан се има издигнато најмногу и не би било лошо во негова чест такво нешто да се направи. Башка добро ми звучи некако “Stadio Di Berlusconi“ (мислам дека вака правилно би било на италијански :))

Читам на миланњус како пишуваат дека Берлускони заслужил името на стадионот да биде по него, што и мислам дека со во право. Сепак во негова ера Милан се има издигнато најмногу и не би било лошо во негова чест такво нешто да се направи. Башка добро ми звучи некако “Stadio Di Berlusconi“ (мислам дека вака правилно би било на италијански :))

Не не, он сам си рекол дека заслужува :D. тоа е разликата, по пример на Реал некој претседател од минатото(Бернабеу). Проблемот е што стадионот го делиме со слепцине кои нема да го прифатат предлогов пошто се мисири :D...
Башка овие работи не се прават додека е жив човек, он ова го знае и спрема терен за во иднина. Некој ден кога ќе го нема ќе се деси ова, ќе му дадат име на стадионот по него и како претседател и како бивши премиер.

^ Морати гради стадион на кој што во иднина ќе игра само Интер,мислам во 2014 треба да биде готов,така да добри филмови си прави дупачот :)

Сме купиле некој Харис Незиревич. Има 16 години, игра за шведската кадетска репрезентација и за Норконпинг.
Ај да го видиме за 5-6 години шо играч ќе биди :)

Сме купиле некој Харис Незиревич. Има 16 години, игра за шведската кадетска репрезентација и за Норконпинг.
Ај да го видиме за 5-6 години шо играч ќе биди :)

Брат ова да го извадесе кај фан клубов на комшикиве сигурно ке речеа новиот Ибра,тие се што купија викаа во Интер дојде,новиор марадона,новиот меси,новиот Ванбастен,новиот Кака и ака натака....

Брат ова да го извадесе кај фан клубов на комшикиве сигурно ке речеа новиот Ибра,тие се што купија викаа во Интер дојде,новиор марадона,новиот меси,новиот Ванбастен,новиот Кака и ака натака....

Новиот Пато го забрае :pos: :pos:

А ние никако да ги видиме тие новите марадона, меси, ван Бастен и Кака :pos2:

Саботниот дуел помеѓу Рома и Милан на кој се очекува да прославите титула ќе допатуваат околу 10 000 навивачи на Милан :)

Милан ќе понуди 26м за Есиен
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=51638

Агентот на Пирло демантирал дека ќе иде Пирло у Јувентус
Агентот на Амброзини рекол дека има многу понуди за Амброзини, но ќе останел во Милан

Милан ќе понуди 26м за Есиен
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=51638

Агентот на Пирло демантирал дека ќе иде Пирло у Јувентус
Агентот на Амброзини рекол дека има многу понуди за Амброзини, но ќе останел во Милан

Според мене вреди да се плати 26м за Есиен !

Ај нека ми го направат кефот нека го донесат Есиен и ништо не треба повеќе ако се знае дека Таиво и Мексес се наши.:P

Ај нека ми го направат кефот нека го донесат Есиен и ништо не треба повеќе ако се знае дека Таиво и Мексес се наши.:P

Уште Гансо и Хулк и доста е :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom