Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Читам на миланњус како пишуваат дека Берлускони заслужил името на стадионот да биде по него, што и мислам дека со во право. Сепак во негова ера Милан се има издигнато најмногу и не би било лошо во негова чест такво нешто да се направи. Башка добро ми звучи некако “Stadio Di Berlusconi“ (мислам дека вака правилно би било на италијански :))

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.800
Поени од реакции
49.853
Читам на миланњус како пишуваат дека Берлускони заслужил името на стадионот да биде по него, што и мислам дека со во право. Сепак во негова ера Милан се има издигнато најмногу и не би било лошо во негова чест такво нешто да се направи. Башка добро ми звучи некако “Stadio Di Berlusconi“ (мислам дека вака правилно би било на италијански :))
Не не, он сам си рекол дека заслужува :D. тоа е разликата, по пример на Реал некој претседател од минатото(Бернабеу). Проблемот е што стадионот го делиме со слепцине кои нема да го прифатат предлогов пошто се мисири :D...
Башка овие работи не се прават додека е жив човек, он ова го знае и спрема терен за во иднина. Некој ден кога ќе го нема ќе се деси ова, ќе му дадат име на стадионот по него и како претседател и како бивши премиер.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
^ Морати гради стадион на кој што во иднина ќе игра само Интер,мислам во 2014 треба да биде готов,така да добри филмови си прави дупачот :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Сме купиле некој Харис Незиревич. Има 16 години, игра за шведската кадетска репрезентација и за Норконпинг.
Ај да го видиме за 5-6 години шо играч ќе биди :)

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Сме купиле некој Харис Незиревич. Има 16 години, игра за шведската кадетска репрезентација и за Норконпинг.
Ај да го видиме за 5-6 години шо играч ќе биди :)
Брат ова да го извадесе кај фан клубов на комшикиве сигурно ке речеа новиот Ибра,тие се што купија викаа во Интер дојде,новиор марадона,новиот меси,новиот Ванбастен,новиот Кака и ака натака....

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Брат ова да го извадесе кај фан клубов на комшикиве сигурно ке речеа новиот Ибра,тие се што купија викаа во Интер дојде,новиор марадона,новиот меси,новиот Ванбастен,новиот Кака и ака натака....

Новиот Пато го забрае :pos: :pos:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
А ние никако да ги видиме тие новите марадона, меси, ван Бастен и Кака :pos2:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Саботниот дуел помеѓу Рома и Милан на кој се очекува да прославите титула ќе допатуваат околу 10 000 навивачи на Милан :)

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Милан ќе понуди 26м за Есиен
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=51638

Агентот на Пирло демантирал дека ќе иде Пирло у Јувентус
Агентот на Амброзини рекол дека има многу понуди за Амброзини, но ќе останел во Милан

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Милан ќе понуди 26м за Есиен
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=51638

Агентот на Пирло демантирал дека ќе иде Пирло у Јувентус
Агентот на Амброзини рекол дека има многу понуди за Амброзини, но ќе останел во Милан
Според мене вреди да се плати 26м за Есиен !

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Ај нека ми го направат кефот нека го донесат Есиен и ништо не треба повеќе ако се знае дека Таиво и Мексес се наши.:P

kpb

Rossonero
Член од
13 јануари 2011
Мислења
183
Поени од реакции
33
Ај нека ми го направат кефот нека го донесат Есиен и ништо не треба повеќе ако се знае дека Таиво и Мексес се наши.:P
Уште Гансо и Хулк и доста е :D

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Е да видам дека ќе дадат 26м за Есиен нема да верувам :)

--- надополнето ---

Уште Гансо и Хулк и доста е :D
Боље Фалкао ако ништо друго го има Инзаги стилот ! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom