Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
imam edno drugarce naviva za milan.. go zaebavam deka E Rino Gattusoooo.. ama toa e komlimient za nego.. i jas go postuvam Gattuso , a navivam za Firenza ... kolku se izraduva drugarmi sto dae gol RINO :))))))))))
Поздрави го другар ти многу :) и дека го заебаваш еден ваков во Фиренца да дае другар ти, да може и тој да те заебава малце :smir:
:back:

Ех колку ми е мака шо не можи во ист состав да се игра со Тотенхем, Гатузо и Ван Бомел ќе фалат многу. Беспрекорни утакмици се одиграја и то не го велам то дека резултатски испаднаја во корист на Милан, ама во ниеден момент не беше загрозен голот. 180 минути се изиграа без противникот да шутни на голот е то се бара и ништо друго до крај на сезона, а голојте сами ќе си дојдат.

Иначе за вчера ,мислам дека овие 2 победи ќе имаат големо значење како психолошко така и за крајниот пласман.Не памтам кога последен пат Гатузо дал гол ама овој вчера беше ептен мерачки.
Тотенхем мислам дека е реално да го поминеме,зашто моментално играме одлично и штета би било да испаднеме

MASSIMILIANO ALLEGRI: Gattuso’s goal made me laugh I must admit it, but obviously I’m very happy for him.

мислам дека не е единствен што се смеел на голот на Гатузо :)

Искрено за со Тотенхем не се замарам многу што биде нека биде и да испаднеме нема да ми биде ич криво.

Нека си тури таквото Л.Ш. претежок распоред не очекува и мора да се запне да се освои Скудетово,не заборавајте Гатузо,Бомел и Касано нема да играат а ако Силва игра деструктивец ни се еба мамата. Така да боље Скудето и евентуално купче да си земеме одколку ништо.

Другата година здрајве друго ќе биде.

--- надополнето ---

Честито Победа ! :smir:

Што честито победа бе,цело време говна јадеш за Милан,типуваш против нив на секој тип,и сеа честито победа викаш :tapp:

Ебате лицемерите.

Оу ЈЕАХ! Јувентус биле јаки со јаки тимови... како не!
Тие биле слаби што играле против нив а не Јувентус биле јаки.

Гатузо највише мерак ми напрае со голот! браво ЦАРЕ!
- Буфон! големиот Буфон :icon_lol:

а на... Мело се по список да му ебем, му ебем тоа глупиот, само да не е сериозно со Боатенг да го имамо против Тотенхем, а и штета ќе биде само што се врати пак да се повреди, ваљда не е баксуз ка Пирло :P

И да, топраа доаѓа тешкото... имамо доста тешки натпревари, само да продужимо вака и немамо гајле!

Среќен роденден на Боатенг и уште многу голови и победи да дочека со Милан

Нека му е среќен роденденот на Боатенг да си дочека многу титули со Милан!!!

Сисај интер... Редно беше веќе. 3 утакмици по ред се провлекуваат

--- надополнето ---

бтв Среќен роденден Боа, голем да ни раснеш, да ми те откупат нашиве и мнооогу титули да прославуваме заедно :)

Што е најсмешно се ситеа Милан кога киксна на гостување кај Џенова , а што е потрагично оваа Џенова денеска игра без 3-4 првотимци и си го дупи шампионот .. Се надевам дека нема да го прокоцкаат ова водство во второ полувреме, барем со бод да си идат од Милано.

Што е најсмешно се ситеа Милан кога киксна на гостување кај Џенова , а што е потрагично оваа Џенова денеска игра без 3-4 првотимци и си го дупи шампионот .. Се надевам дека нема да го прокоцкаат ова водство во второ полувреме, барем со бод да си идат од Милано.

Се надевам нема да ја немсти Морати 2у1....:S

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom