Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
нормални играчи кога се на клупа се трудат повеќе на тренинзи, пуштаат агенти да вршат притисоци, претат дека ќе си отидат, а Пато директ у центар на проблемов му влезе :) и затоа е најавен со Наполи од старт.
Исто така и Јанкуловски е најавен да игра прв пат годинава и мора да даде некој придонес за сезонава. Одо го даде на минатата со Наполи сеа он мора. Само нека го исчува Маџо и задоволен сум. Нешто посебно у напад нејќам од него, нека зафаќа место и нека го брка него.

Има некоја најава за првиот тим? Јас би играл вака:
Абиати, Абате, Неста, Тиаго, Емануелсон, Гатузо, Бомел, Боатенг, Робињо, Пато, Ибра. :toe:

^
На местото од Емануелсон ќе игра Јанкуловски/Одо, другите би требало да са наведените

нормални играчи кога се на клупа се трудат повеќе на тренинзи, пуштаат агенти да вршат притисоци, претат дека ќе си отидат, а Пато директ у центар на проблемов му влезе :) и затоа е најавен со Наполи од старт.
Исто така и Јанкуловски е најавен да игра прв пат годинава и мора да даде некој придонес за сезонава. Одо го даде на минатата со Наполи сеа он мора. Само нека го исчува Маџо и задоволен сум. Нешто посебно у напад нејќам од него, нека зафаќа место и нека го брка него.

Старите кажале една јака поговорка,,, Не го ставај к...т таму каде што јадеш леб,, ова што го прави Пато е ризично за него али ке видиме што ке се случи....

Некој заинтересиран да глеаме организирано негде у понеделник?

Какво организирано бе не се заебавајте :)
Оние од фан пејџот на ФБ а се соберат Милан или губи или нерешено игра :icon_lol:

Барбара помалата од Берлускони демантирала све во врска со Пато и рекла дека са just a friends и сликите биле стари

Какво организирано бе не се заебавајте :)
Оние од фан пејџот на ФБ а се соберат Милан или губи или нерешено игра :icon_lol:
Може со нас ќе биде обратно од кај знаеш, може ќе тепаат ако се збереме ние:)))

Јас и Cuore Rossonero ќе идеме со тие од фејсбук па ајде ако има некои заинтересирани од тука да се собереме во поголем број.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom