Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Антонини беше одличен последните 2-3 утакмици, бар според мене.

Епа толку од него во наредните утакмици.Обично игра 1-2 добри па после на наредни 7-8 е најслабиот бек во светот ...
Овој Емануелсон тешко да го видиме како лев бек зошто Алегри го игра како лево крило а по враќањето на Боатенг тешко дека ќе го гледаме Емануелсон на терен.

--- надополнето ---

Идеалниот тим на Милан според Берлускони
Себастијано Роси, Мауро Тасоти, Франко Барези, Алесандро Неста, Паоло Малдини, Роберто Донадони, Андреа Пирло, Франк Рајкард, Руд Гулит, Марко Ван Бастен и Андриј Шевченко.

Тренер: Фабио Капело.

Резерви: Нелсон Дида, Кафу, Алесандро Костакурта, Кака, Дејан Савичевиќ и Филипо Инзаги

Епа толку од него во наредните утакмици.Обично игра 1-2 добри па после на наредни 7-8 е најслабиот бек во светот ...
Овој Емануелсон тешко да го видиме како лев бек зошто Алегри го игра како лево крило а по враќањето на Боатенг тешко дека ќе го гледаме Емануелсон на терен.

--- надополнето ---

Идеалниот тим на Милан според Берлускони
Себастијано Роси, Мауро Тасоти, Франко Барези, Алесандро Неста, Паоло Малдини, Роберто Донадони, Андреа Пирло, Франк Рајкард, Руд Гулит, Марко Ван Бастен и Андриј Шевченко.

Тренер: Фабио Капело.

Резерви: Нелсон Дида, Кафу, Алесандро Костакурта, Кака, Дејан Савичевиќ и Филипо Инзаги

Кај голман поарно нека остајле празно,22 години го пратам Милан и никогаш не сме имале голманска легенда.... а Роси беше месечар невиден...другото е ОК мада Гатузо заслужува место тука..

Затоа што денес ми е роденден од Милан сакам САМО ПОБЕДА ВО ПОНЕДЕЛНИК и ќе бидам многу ЗАДОВОЛЕН.

Затоа што денес ми е роденден од Милан сакам САМО ПОБЕДА ВО ПОНЕДЕЛНИК и ќе бидам многу ЗАДОВОЛЕН.

Ај нека ти е среќен роденденот. :smir:
180947_188084191230602_112951102077245_447407_1001740_n.jpg

Епа ај нека ти е среќен роденденот, голем да растиш, многу успех и победа на Милан над наполитанките

Форца ај да не те цитирам за џабе Среќен роденден и голем да раснеш. :)

Кај голман поарно нека остајле празно,22 години го пратам Милан и никогаш не сме имале голманска легенда.... а Роси беше месечар невиден...другото е ОК мада Гатузо заслужува место тука..

Абе на Дида ништо не му фалеше. Многу јако бранеше едно време. Ама почнаа сите да му завидуваат што може на Михајловиќ да му одбрани топка од кај што се е*** пајаците па се премина на други тероризирање врз него. Бакли, копја што не фрлаа по него. Дур на крај и од навивач за малку бокс ќе изедеше

ПС. Форца нека ти е среќен роденденот

--- надополнето ---

Гледам табелата со рангирање на клубовиве во Европа и во моментов само благодарение на Ливерпул ќе се најдеме во првиот шешир за ждрепката наредна ЛШ. После тоа ни се бришат оние поени од кога освоивме и најверојатно ќе паднеме надоле. Затоа пласман во 1/4 финале годинава е многу потребен. Кој ќе чека до наредна недела да му ја видам тужната фаца на Хари

Среќен Роденден ФорзаМилан, и да се надеваме дека Милан ќе победи со наполи :)..

Среќен роденден и се најубаво.

Инаку за в понеделник подобро Јанко отколку Одо.

^ Море дај да не ја срцкосуваме уште сега да не е стипса како татко и што беше последниве 2-3 години па да ја колнеме повеќе од него. :icon_lol:

^ Море дај да не ја срцкосуваме уште сега да не е стипса како татко и што беше последниве 2-3 години па да ја колнеме повеќе од него. :icon_lol:

Не бе, прашај го Пато ќе ти кажи дека е дарежлива.:icon_mrgr

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom