Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Колку нервози денес... аман веќе со тие Пирло и Боатенг што повреди ќе беа,да скршеа нозе побрзо ќе се вратеа , неможе никој да почне акција неможе веќе со овие долги топки ... у пм више..

Мистер Алегри официјално да ти ебам се женско во фамилија!

Згреши Алегри што го извади Робињо а го стави Касано.
Ибра го мрзеше до оди а камо ли да потрча малце од авион се гледаше ова.
Одо катастрофа со она топкине негови шугави се да му ебам :@
Вам Бомел им подари гол кој на крајот беше решавачки нека иде да се убие овој под хитно на 2 утакмици 2 пати прави глупи потези.
Гатузо не се ни виде доста му беше играње на овој.

Нека се враќаат Пирло и Боатенг што побрзо да не биде пак зеро титули.

Се согласувам со тебе потполно

ама голот што го примивме само најголеми баксузи можат да го примат...

Не е крив Одо што давал балони, крив е тој што му рекол тоа да го прави. Игравме без средина цело второ полувреме. Како ќе направиме акција и како ќе дадеме гол со тројца деструктивци во средина.

Ич тулето да не ве боли,иксов ако не е во договорот за Кришито еве на(не ми кршете филм одма) ако се земат на Лето Вертонген па чак и Босингва да се скубне некако ќе имаме најбоље одбрана во свет.

Иначе ако им е ситуацијава,ќе изјавува Ибра со една рака го држиме Скудетото? Чекај бе,кај леташ. Ако нека се спуштат на земја и нека почнат да играат ко што треба.

А Боатенг би требало да се врати за следен натпревар
А ако уште еднаш Алегри го смени Касано со некого на кого му затерало на натпреварот (како денес со робињо)
стварно ќе одам во Милано и ќе го убијам Алегри

И Алегри испадна пичка :toe: со толку дефанзивна среднина да искочиш против Џенова а притоа да се бориш за титула стварно незнам што да кажам.

Милан=Македонска репрезентација

Играа без средина цела утакмица, со фрлање лубеници напред...после Пато се губел...

Ич тулето да не ве боли,иксов ако не е во договорот за Кришито еве на(не ми кршете филм одма) ако се земат на Лето Вертонген па чак и Босингва да се скубне некако ќе имаме најбоље одбрана во свет.

Иначе ако им е ситуацијава,ќе изјавува Ибра со една рака го држиме Скудетото? Чекај бе,кај леташ. Ако нека се спуштат на земја и нека почнат да играат ко што треба.

Тој Кришито е послаб и од наш Антонини.Ето му иба мајката сеа Ибра му ја пикна под нозе кога го дадовме голот.

А Боатенг би требало да се врати за следен натпревар
А ако уште еднаш Алегри го смени Касано со некого на кого му затерало на натпреварот (како денес со робињо)
стварно ќе одам во Милано и ќе го убијам Алегри
Курназ не се нервирај. :icon_lol:

Koлку само лошо игравмо у второ полувреме !

Ми недостигаат Пирло и Инзаги

Днска преодна само за Јепес, другово тиња !

Koлку само лошо игравмо у второ полувреме !

Ми недостигаат Пирло и Инзаги

Днска преодна само за Јепес, другово тиња !

Пато беше супер ама освен Ибрахимович и Робињо немаше никој друг за да му прати салам топка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom