Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Алегри изјави дека и Антонини сигурно ќе игра утре, само незнам дали како десен или лев бек.

Утре веројатно составот ќе биде
--------------Абијати--------------
Одо-----Силва------Јепес------Антонини
------Амбро----Бомел------Емануелсон
----------------Робињо-----------------
---------Пато-------------Ибра----------

Или па опција Силва во среде место Бомел, а во одбрана место Силва Сократис

Не ми се верува да излезе со Пато,Ибра и Робињо но ајде да видиме ...

Утре веројатно составот ќе биде
--------------Абијати--------------
Одо-----Силва------Јепес------Антонини
------Амбро----Бомел------Емануелсон
----------------Робињо-----------------
---------Пато-------------Ибра----------

Или па опција Силва во среде место Бомел, а во одбрана место Силва Сократис

пред малце Алегри на прес кажа дека Ибра,Тиаго,Бомел и Амтонони се сигурни стартери.... така да ...
Исто кажа и дека Фламини и Пирло ке бидат стремни за со Лацио на наредната недела ке бидат фит и Гатузо и Боатенг... така да и средината ни се консолидира.
Искрено сакм Емануелсон ,Бомел и Меркел во средина да се почне утре а Робинјо ,Ибра и Пато во напад.

Б&Г чекаа да бидат плукани едно добри 2-3 години за сега наеднаш да не изненадат со толку многу трансфери во 2 преодни рока :)

Еве го и последното засилување во овој преоден рок за нас освен ако не не изненади Галијани уште со некој играч. Сега сме топ. Покриени на секоја позиција. Два клучни натпревари следат сега. Сабота и Вторники. Ќе биде густо ама би требало да ги земеме сите 6 поени и полесно да се дише до крај на сезоната. Мене приоритет ми е Сериа А и пласман во 1/4 финале ЛШ. Се што е плус е добродојдено. Во последно време секогаш кога имало Светско наредната година имаме земено титула. Да се надеваме дека и сега ќе биде така. Осеќам ќе ја владееме деценијава. Мора уште една звездичка на дресот да се стави :pehar:

Немој да бидете сигурни дека ова е последното засилување.Кога се во прашање Б&Г се е могуче ...

Изјава на Галијани: "With Didac Vila our transfer market is now closed," Galliani told Sky Sport Italia. "[Coach Massimiliano] Allegri now has the bicycle, it is up to him use the pedals." :pos:

^ :pos: Ѕвер е Галијани нема што... браво за ќељавиот!

Иначе бразилчево ќе доаѓа сега или во лето?

Отварам Википедија за Марселињо и се извадив од ПАМЕТ ми покажува еден со 35 години....бреии

Некој нека најде инфо од вистинскиот па да видиме за што се работи :)

Отварам Википедија за Марселињо и се извадив од ПАМЕТ ми покажува еден со 35 години....бреии

Некој нека најде инфо од вистинскиот па да видиме за што се работи :)
Го имаш погоре во постот мој...
hint: во заградите

Изјава на Галијани: "With Didac Vila our transfer market is now closed," Galliani told Sky Sport Italia. "[Coach Massimiliano] Allegri now has the bicycle, it is up to him use the pedals." :pos:

Ѕвер,браво за чичо еба матер Зимава. Сега уште на Лето Маркети и Гансо да се скубнат и топовина сме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom