Кико Д.
ULTRAS - way of life
Добро е. Имал малку мозок Галијани.
Нема да го купи ван Бомел.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кока-Кола е за двајцата што би рекол Амди :smir:
Не бе,баш ми е интересно да читам километарски постови!Не те мрзеше да читаш бе ?![]()
ух ми олесна малце
Амброзини не е повреден суспенридан беше поради жолти незнам зошто го пишува дека тренирал поединечно а за Антони и Бонера тоа е за лајк ама кој ќе игра лев бек кога нема Замброта е повреден нема друг ќе треба гркот или Јанко![]()
До леонардо
![]()
имаше и за Роналдињо но неможам сликата да ја најдам
Галијани кажа дека Ван Бомел е стар за кај нас,се сложуем со него
И изјавил дека ако се укаже можност до крај на Јануари ке земат и играч од одбрана и од средина,така да спијте мирно.
Коа ке размислам подобро бољи е да играм без лев бек,опни уште еден напаѓач и готово.
И така неаме корист од него,а е на терен,а е недвор од терен.
Што значи вториов збор немоем да прочитам убаво !
“Леонардо човек од говна’’
Галијани рекол дека може нешто ќе се земе ако се пружела “вистинска прилика’’. Ван Бомел не бил во комбинација пошто бил стар(јако е ова ).
Моја желба е Балзарети, таман е и има се што ни треба, нема поента да се залетувате по Коентрао или Бејл или било кој не ни игра бек ко прво и основно, и е прескап за нас.
Балзарети е таман, одговара по секој основ, повеќе игра дефанзива а ако се знае дека десниот бек -Абате оди напред, овој би би играл поназад и би имало баланс, достапен е за ЛШ и нема да кошта многу, може малце да се тегне со тој Зампарини, да биде држ не дај ама ќе попушти на крај за некоја мала пара, пошто нема што да му прави.
“Леонардо човек од говна’’
Галијани рекол дека може нешто ќе се земе ако се пружела “вистинска прилика’’. Ван Бомел не бил во комбинација пошто бил стар(јако е ова ).
Моја желба е Балзарети, таман е и има се што ни треба, нема поента да се залетувате по Коентрао или Бејл или било кој не ни игра бек ко прво и основно, и е прескап за нас.
Балзарети е таман, одговара по секој основ, повеќе игра дефанзива а ако се знае дека десниот бек -Абате оди напред, овој би би играл поназад и би имало баланс, достапен е за ЛШ и нема да кошта многу, може малце да се тегне со тој Зампарини, да биде држ не дај ама ќе попушти на крај за некоја мала пара, пошто нема што да му прави.
Aко па сакаат инвестиција за иднината Таиво е ок играч или Кришито и Зиглер... Све само без бајрами со паметот за Коентрао и Бејл![]()
Балзарети го имам гледано неколку пати годинава и мора да кажам дека дечкото корне по таа лева страна.Е сеа проблемот е што Балзарети има 29 години и нема да можеме да се потрпеме на него за наредните сезони...
Ако се земе Коентро тогаш имаме долгорочно решение за таа позиција.