Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
^^
Квалитетно али не скапо. Не очекувам да дадат повеќе од 15-20м за бек, а на пример Тотенхем за Бејл би барале барем дупло. Кој и да дојде, би бил подобар од Антонини затоа не се замарам многу со тоа. Добро би било да го исполневме местото за некој играч што нема европски пасош али ете.

Јас мислам дека ќе ја поминеме сезонава со Антонини за жал и на лето земаме еден од Бејл или Коентрао.

Јас мислам дека ќе ја поминеме сезонава со Антонини за жал и на лето земаме еден од Бејл или Коентрао.

И јас така мислам само жал ми е што по 23414 пат ќе одпаднеме од ЛШ од англиска екипа.

Бејл заборавете го веќе како бек дечкото си игра крило подолго време ...

Бејл заборавете го веќе како бек дечкото си игра крило подолго време ...

Ќе го вратиме во бек :) ко шо трча онака ко коњ цела лева страна е негова од Абиати до противничкиот гол.:)

В недела ке се мачиме со стримој :tapp:

Една победа Интер и сега ќе ги гледаме до крај на сезона.

Ќе го вратиме во бек :) ко шо трча онака ко коњ цела лева страна е негова од Абиати до противничкиот гол.:)

Тешко дека би се согласил да се врати на таа позиција.Дечкото корне како крило не гледам причина зошто би се вратил како бек...

п.с ви текнува на дечково ? :/
2eed6c46cf4c71cf6e3cd066b61fbb19LYON_CISSOKHO.jpg

ројстон дренте можно е да дојде зимово у некој српски весник пишувало чекам утре линк да ми дадат.
не верувам баш али ќе видиме утре што ќе бидне со линкот

ројстон дренте можно е да дојде зимово у некој српски весник пишувало чекам утре линк да ми дадат.
Не верувам за Дренте,Галијани 100 пати има демантирано баш за него дека нема да игра за Милан.

Според Кариере Дело Спорт Милан и Каљари постигнале договор за Лазари да премине во Милан,а Астори ќе стане 100% играч на Каљари.
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=42430

--- надополнето ---

Гатузо и Неста ќе играат утре.
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=42432

Фламенго понудиле 3 милиона за Роналдињо,но Галијани им рекол да ја зголемат понудата!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom