Me2
интериста
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 5.205
- Поени од реакции
- 2.199
Страсееееееееееееееееееееееееееееееер !
Робињо дупе денеска се што можеше усра ....
Голов беше од офсајд али ич К не ме боли 3 бода си се 3 бода :back:
Не беше офсајд

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Страсееееееееееееееееееееееееееееееер !
Робињо дупе денеска се што можеше усра ....
Голов беше од офсајд али ич К не ме боли 3 бода си се 3 бода :back:
аааааааа хаахахахахахахахаха фацу ти ибам !!! :pos2::pos2:
Видете го Силва у позадина опера затера.... ахахах
Не беше офсајд
![]()
Од оваа камера не се гледа офсајдот....
Најди друга слика и ќе видиш дека некој 10cm во офсајд беше Страсер...
Не беше офсајд
![]()
Да да моја грешка,али прво пишуваше Антонини,и после рефрешот поправиле али не сум приметилВаљда мисли на Антонио (Касано) за во Л.Ш. се знаеше тоа дека нема да игра.
Гарантирам со глава и нозе дека не беше офсајд (баш погледни го овој на Каљари последниот)
what ever...
аааааааа хаахахахахахахахаха фацу ти ибам !!! :pos2::pos2:
Алоо дечко можеш слободно шат даун на компјутерот и да си уживаш....како можеш да јадеш бурек за пато не ми е јасно,дечкото е од непроценлива вредност,цела среќа што никој од милан неможе да види и прочита а уште помалку да те послуша за негова продажба,затоа прст у ухо и ќути....Abe i Pato i Robinjo na klupa. DRVA nedodelkani, ce ti ebem i fajnl tac ti ebem.
Mi gi ispokornaa zivcite dnska, a kako bev uboo raspolozen od 12 ipol do 3
Kasano, koj za 10 minute napravi pojce odkolku cigancinjava dve 90 minute zaedno, i Ibra da startuvaat, Robinjo da se nauci deka ce bide rezerva a Pato komotno da se prodade dur vredi pare. Ce go cekamo sea 4 utakmice dur vleze u forma, u 5-tata ce dade 2 gola i ce se povredi, ebati igracot.
Nemoze vise da se tesimo so toa, mlad e ce se stegne fizicki bla bla bla !
Straser i Merkel bea super dnska, posebno straser koj mnogu brzo ce dobie prvotimski status
ForzaMilan;4003407 Касано класика напиша:
Повеќе ко детиште,знаеш оние немирнине деца ? Е таков