Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Страсееееееееееееееееееееееееееееееер ! :vozbud:
Робињо дупе денеска се што можеше усра ....
Голов беше од офсајд али ич К не ме боли 3 бода си се 3 бода :back:

Не беше офсајд

gol.jpg

^ Ау каква фаца на Родни. Овај поцрн и од црното е мајке ми...
Инаку ај честито победа и се поладно и поладно е кај Губентус и Лацио :)

Од интервјуто на Алегри еве извадоци

Алегри: Добро поминавме денеска,ова беше тежок натпревар и победивме благодарение на голот на Страсер.
Среќен сум заради ова момче,бидејќи работи добри и го заслужи ова,но исто така среќен сум и заради Меркел кој исто така одигра солидно.

За Лацари: Само му честитав за добрата игра и го прашав што направи со глуждот,ништо повеќе.

Околу Касано: Знаевме дека ке биде тежок овој натпревар,но не можевме да ризикуваме многу со Касано,сепак тој не е во топ кондиција но тоа е нормално бидејќи играчот тренираше индивидуално.

Од оваа камера не се гледа офсајдот....
Најди друга слика и ќе видиш дека некој 10cm во офсајд беше Страсер...

Гарантирам со глава и нозе дека не беше офсајд (баш погледни го овој на Каљари последниот)
what ever...

Ваљда мисли на Антонио (Касано) за во Л.Ш. се знаеше тоа дека нема да игра.

Не беше офсајд

gol.jpg

Имаше офсајд но едвај јас го приметив на повторена снимка,а таков офсајд тешко дека ке го примети некој линиски судија,сите тимови даваат вакви голови па и Милан,нема ништо страшно тука.

--- надополнето ---

Ваљда мисли на Антонио (Касано) за во Л.Ш. се знаеше тоа дека нема да игра.
Да да моја грешка,али прво пишуваше Антонини,и после рефрешот поправиле али не сум приметил :)

Ја па баш се израдував мислев ке зимаат нов лев бек.

Гарантирам со глава и нозе дека не беше офсајд (баш погледни го овој на Каљари последниот)
what ever...

http://img156.imageshack.us/f/hgjgjhgj.png/

Еве од подобар агол, можеби е 2-3цм во офсајд.:toe:

На оваа слика се гледа офсајдот... :toe:
На сателитска ја гледав утакмицава и јасно се гледаше офсајдот на страсер + коментаторот рече дека е офсајд...

--- надополнето ---

аааааааа хаахахахахахахахаха фацу ти ибам !!! :pos2::pos2:

90701d02ae3da0e5a21abbd900c25748_L.jpg

Abe i Pato i Robinjo na klupa. DRVA nedodelkani, ce ti ebem i fajnl tac ti ebem.
Mi gi ispokornaa zivcite dnska, a kako bev uboo raspolozen od 12 ipol do 3 :pos:

Kasano, koj za 10 minute napravi pojce odkolku cigancinjava dve 90 minute zaedno, i Ibra da startuvaat, Robinjo da se nauci deka ce bide rezerva a Pato komotno da se prodade dur vredi pare. Ce go cekamo sea 4 utakmice dur vleze u forma, u 5-tata ce dade 2 gola i ce se povredi, ebati igracot.

Nemoze vise da se tesimo so toa, mlad e ce se stegne fizicki bla bla bla !

Straser i Merkel bea super dnska, posebno straser koj mnogu brzo ce dobie prvotimski status
Алоо дечко можеш слободно шат даун на компјутерот и да си уживаш....како можеш да јадеш бурек за пато не ми е јасно,дечкото е од непроценлива вредност,цела среќа што никој од милан неможе да види и прочита а уште помалку да те послуша за негова продажба,затоа прст у ухо и ќути....
од цел тим само сидорф вреди да се избаци на клоци другиве колку толку беа добри,честитки за родни се надевам нема тука да застане!!!!
а лев бек фали повеќе од се ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom