Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
^

Rodney Strasser (born 30 March 1990) is a Sierra Leonean professional footballer who plays as midfielder for Serie A club Milan. ...
:vozbud:

Со среќа победа

Страсер им ги скрши срцата на фановите на Јуве и нивните илузии дека можат годинава да ја освојат Серие А : ((((

Too црнче <3 Браво

Честитки за Победата !!

ФОРЗА МИЛАН !

-5 ЛАЦИО
-6 НАПОЛИ !

Добро е што бар едно дете изигра супер,итоа не само дека даде гол,и пред тоа играше одлично страсер браво. И браво за Касано за асистенцијата!

Касано асистент,Страсер гол! БРАВО

Тврда утакмица,пропуштивме многу шанси и редно време беше да дадеме гол,Робињо ја утна таа кога излезе сам пред гол,Пато утна 2-3 добри.

Лацио нерешено,Јувентус изгуби,сега да видиме што ке направи Наполи уште тие остаа да играат од екипите што се близу нас.

Честитки за победата.. Овој Страсер е 100 пати поцрн од Сидорф пичку матер.. Меркел во прво полувреме му пушти една убава топка на Робињо во 25мин мислам беше, и една добра топка на Пато ама не ги искориситија.. Многу грешки направивме, немаа среќа Каљари иначе можеше и обратно да заврши мечов.

Честито победа и мислам дека вечер треба за комшиќите да навиваме, подобро тие да победат него Наполи :).

^ Mилам дека вечер ќе го јадат Интер од Наполи, али не естрашно, така Наполи би биле втори со -3..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom