Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Зошто бе Бонера, пушти го подобро дедо Јепес.. Како и да е, тешка утакмица, многу повредени имаме ама одиме на победа.!!! Ај со среќа.

Сеа се вратив на нетов не бев у Ск среќна нова година, честито нова тема и да коментираме мн мн трофеи на новава тема!
За утакмицава: Топ си е составот што го изнесе зашо цела болница им е full, али ипак очекувам победа макар и со еден разлика, а и небива два кикса еден по друг :salut:

Најслабо полувреме оваа сезона,играва е катастрофа се глеа колку фали Роналдињо да даде пас и центаршут од страна Робињо не е кадарен да го направи тоа .Касано 2ро полувреме мора во игра. Два паса не сврзаа Сидорф камен ради него ќе паднеа 2 гола циган глуп

Се гледа дека Сидорф неможи да ја игра она позиција

Слабо полувреме,најслабото оваа сезона,мора да мења Алегри,Касано да влезе и да ја размрда малце играта,искрено не знам кој може да постигне гол сеа коа ке се затворат копилињата.

Слабо полувреме,најслабото оваа сезона,мора да мења Алегри,Касано да влезе и да ја размрда малце играта,искрено не знам кој може да постигне гол сеа коа ке се затворат копилињата.

Индивидуален потег би ја решил утакмицава според мене :toe:

Индивидуален потег би ја решил утакмицава според мене :toe:

Од кого? Кога нема кој да ја донесе саглам топката до нападот,све се враќа до Силва и тој дава балонки,ете сеа се гледа колку само фали Пирло на теренот,ај нека се опоравуваат побрзо.

Мора да се донесе некој играч на позиција ПИРЛО,едноставно кога го нема ние го папаме курот,редно време е.

И овој Антонини не знам што игра,дечкото е изгубен ко циган у Веро!

Најслабо полувреме беше против Чезена, а со овој состав тотално некреативен и неспособен каде што Каљари се брани и чека контра или полуконтра и се очекуваше дека ќе биде Милан волку мизерен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom