Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Штета сакав гркот да добие шанса заедно со Силва,ај да се надеваме дека пато и робињо ќе ја решат иако многу тешко ќе биде денес пола тим повреден ни е.

Не го заборавајте најопасниот играч на Милан :icon_lol:

444yn.jpg

Па како,Алегри сам ќе им игра бе ги познава у душа сите до еден,најкасно до два ! :icon_lol:

Туку ќе биде sweet ако си се вратат во Милано со Лазари и онака ептен напнаа со шпекулации за негово доаѓање,само прашање било дали Милан ќе се одлучел тој да биде среден ред играчот што ќе биде донесен,јас сум ЗА вака по клипчиња што сум гледал изгледа доста технички спремен и брз а и Алегри ги поти со него од кога дојде така да мора да вреди. Јас мислам уште денес да се финализира одењето на Дињо во Гермио(преку раскин на договорот) и ќе се собере Лазари.

Сепак составот не е лош мислам дека ќе има отворен фудбал и секако победа за нас каква и да била.

Јуве губи моментално така да со победа пак ќе се одлепиме од нив.
Иначе за средина кој сакаат нека носат само нека не го носат Ван Бомел.Овој Лацари е добар,и мислам дека ако купуваме некој него ќе го земеме,а може најбоље би било да зееме некој асален бек (ете тој Зиглер),зашто не само ленон ај со него може ќе му се посреќи ама цела сезона да му се посреќува тешко.

CAGLIARI: Agazzi; Pisano, Canini, Astori, Agostini; Nainggolan, Conti, Lazzari; Cossu; Nene;, Matri.
MILAN: Abbiati; Abate, Bonera, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Seedorf, Ambrosini; Merkel; Pato, Robinho.

ОФИЦИЈАЛНИ !!

оооооооооо МЕРКЕЛ ми се свиѓа ! Дете немој да ја усереш,те сака чичко ! :vozbud:

Меркел прва постава ќе видиме што ќе покаже :)

Опаа Меркел,ајде момче немој да ја усереш,изиграј супер!

Тешка утакмица ке биде денес,ни фалат многу играчи но да се надеваме на победа!

Ајде Меркел... неверојатна шанса за детето :) А зошто пак Бонера штопер :tapp:
А Јуве машала машала машки го примија на 4 делчина. А најтажното е што 3 гола постигнаја екс играчи на јуве :)

Незнам колку е паметен потегов на Макс да го игра Меркел прва постава ... :toe:

Ајде Меркел... неверојатна шанса за детето :) А зошто пак Бонера штопер :tapp:
А Јуве машала машала машки го примија на 4 делчина. А најтажното е што 3 гола постигнаја екс играчи на јуве :)
Само Кандрева не стигна да им даде а и тој беше накурчен имаше неколку удари :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom