Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Kој сака да го гледа Калабрија во живо ќе има можност цела година да го гледа во Атина а поблизу барем еднаш во Солун.

Мора да се признае дали е Таре или некој микс на среќа и коинциденција на одвивање на пазарот, ама одлично ги средија излезните трансфери.

Па и продажбата на Рејндерс како средија преку 15мил у лесно остварливи бонуси од кои нема да дадат процент на АЗ
Автоматски споено мислење:

Ништо чудно да го дадат Муса и син му на Алегри од Марсеј да го донесат.

Само да не изглупираат Фофана у Арабија да го дада сем ако не дојде некоја луда понуда од 40-50мил

За се околу финансии и добро и лошо, најзаслужен е Фурлани.

Последно уредено:
Од кј се појави сеа овја?
Појќе у болница е неголи на терен од кој дојде у Леверкузен

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Лани само 8 утакмици промаши во првенството, а и затоа е на позајмица ако го биде арно ако не ќе го вратат назад и готово

Овој има два пати скинато лигаменти...

Може бил потенцијал али не ми се верува дека ќе стане играч достоен за Милан, у декември пуни 25....

Сакале и да го продадат Гименез :facepalm:

Тој е играч со потенцијал али у системов на Алегри тешко ќе се вклопи ако игра со 1 шпиц. Али ако игра со 2 како на припремиве негледам зашто не би се вклопил како прв напаѓач.

Сезонава како тргнале и тревата на Сан Сиро ќе ја продадат :pos:

Идејата е валда Виктор Бонифас и Влахович за кого сум сигурен дека ќе пробаат да го донесат до крајот на трансфер пазарот затоа Сантијаго Гименез не е недопирлив.
Конард Хардер валда би бил замена за Окафор или некој трет ако воопшто донесат.

Сакале и да го продадат Гименез :facepalm:

Тој е играч со потенцијал али у системов на Алегри тешко ќе се вклопи ако игра со 1 шпиц. Али ако игра со 2 како на припремиве негледам зашто не би се вклопил како прв напаѓач.

Леао ќе игра шпиц, 3-5-2 сака да игра Алегри, не сака крила ќе го шитнат и Чуквуезе изгледа.
Е сеа покрај Леао кој по навика ќе влече на страна им треба шпиц по робусен од Сантијаго кој не е класичен сидраш каков што сака Алегри.
Освен Бонифаче или Бонифејс како и да се вика ќе донесат уште еден гарант, посебно ако го продадат и Сантијаго.
И уште еден централен дефанзивец ќе се носи и тоа е тоа.
Могуќе и еден у средина ако го продадат Муса, све ми мириши дека Рабијо синот ќе си го донесе Алегри

Леао ќе игра шпиц, 3-5-2 сака да игра Алегри, не сака крила ќе го шитнат и Чуквуезе изгледа.
Е сеа покрај Леао кој по навика ќе влече на страна им треба шпиц по робусен од Сантијаго кој не е класичен сидраш каков што сака Алегри.
Освен Бонифаче или Бонифејс како и да се вика ќе донесат уште еден гарант, посебно ако го продадат и Сантијаго.
И уште еден централен дефанзивец ќе се носи и тоа е тоа.
Могуќе и еден у средина ако го продадат Муса, све ми мириши дека Рабијо синот ќе си го донесе Алегри
Гименез знае да даде гол, да истрча у шанса. Алегри не сака таков напаѓач јасно, али се мислам дека ќе испадне новиот Де Кателаре кај и да отиде ќе се истури од голови.

Од сите имиња што се појавија, Бонифејс е најдобар и најмногу уништен од повреди.

Разликата помеѓу очекувањата на навивачите и реалната стратегија на клубот секогаш била голема колку Катедралата во Милано.
Да му дадеме шанса на Бонифас може да биде одлично засилување за Милан.

Не знам после вакви повреди, дали се поважни доктори или бајачи во Миланело, но ако успеат да го сочуваат од нови (а и првин да помине утре на лекарски), ќе се покаже како добро засилување.

Не мора да му се намести гол, може сам да го изработи, знае да игра фудбал, малку е луд, шутира од секаде, интересен е за гледање.

А и млад е уште, во декември ќе наполни 25 години. Играше убав фудбал после тешките повреди (АCL), но како по правило потоа доаѓаат еден куп мускулни. Не е преку 30 години и целосно потрошен за да размислува само за пензионирање. Важно е ментално да е добар, а не нов Ориги.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom