Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Сите до еден се продукти на алгоритмот ( освен Томори) и сите до еден се промашај до промашај. Со среќа на кој и да е тој јунак што ќе проба да ги продаде.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Сите до еден се продукти на алгоритмот ( освен Томори) и сите до еден се промашај до промашај. Со среќа на кој и да е тој јунак што ќе проба да ги продаде.
Јович,Окафор,Томори и РЛЧ беа корисни и продуктивни за Милан под Пиоли.

• Хаха
Reactions: Mud
Ова околу евентуалната продажба на Томори, од реакцијата на навивачите, моментот, до клубот кој се спомнува, доста прецизно ги покажува проблемите.

Томори ако го дадат на Јувентус нека се убијат.

Мада може и треба да имаме доверба у овие директори, за играчи нема пари за плати али нашиве директори се најдобро платени у цела лига, мора да се добри :cool:

Compensi-CdA-1200x415.jpg.webp

А што ќе му прават на Томори. Назад на старата форма од пред две години- нема. Купци се помалку, а времето му проаѓа

А што ќе му прават на Томори. Назад на старата форма од пред две години- нема. Купци се помалку, а времето му проаѓа
Нека го истоварат у Англија доволно беше Калулу што им го дадоа.

Без разлика што тапа игра глупо е да продаваш играч на директен конкурент во случајов за место во ЛШ

Јович изгледа во Болоња ќе го истоварат

Да пробаат да донесат некој од Берарди или Киеза бидејќи со Чук не ја бидува.

Нека го истоварат у Англија доволно беше Калулу што им го дадоа.

У Англија Вест Хем и Бурнмаут ќе го бараат, може да каже шо ве ебам не идем тамо :)

Не знам шо е ова трескање од земја со продавање играч на конкурент.
Чим се продава играчот или не е корисен за тимот више, или се добила понуда која не може да се одбие.

У сличајов на Томори ко што кажа курајбер, не го бива, нема да ја врати старата форма, се ближи до 30ка и ова е задња шанса да се искешира нешто на него.

Гајле ми е дал е Јуве, Интер или Ал Хилал

Да пробаат да донесат некој од Берарди или Киеза бидејќи со Чук не ја бидува.
Чук не чук барем не е стаклен... овие двајца глава не дигнаа од повреди

Шкринар место Томори па кј сака нека иде котлето

Roma ima 15 meca koj nema.pobedono vo gosti , Ranieri go vratija od pwnzija , redno e za pobeda da zakruzat najlosata nivna godina :pos:

Вечер ќе биде клучна утакмица за Тео и неговата улога и кариера во Милан.

Не знам шо е ова трескање од земја со продавање играч на конкурент
Хакан? Иако он не е продаден ама сепак е грешка на управата на Милан.

Да му ебам пичката смрдена предавничка в газ на кебапо, за една работа го "биваше" и последен пат дал гол од слпбоден пред сто години и на среќа. Го нејќеле во Милан, газо зинат за пари, сега го сакаат во интер можи, како сака да му се покажи љубов можи си ги пушат со интеровци како лутару и лакака на времето. Жена му умира на кур, се сотре тој ја моли, таков карактер пичка не е за Милан, таман си одговара за змиите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom