Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
бетер од Интер сме еј, не гледам веќе !!

Роки!!!!!! <3
И судија и ибра и шарави и робињо и сите упм!

Ова одложување на натпреварот Парма - Јуве ќе му доjде добро на Милан доколку победи утре. Затоа што така Јуве иако со натпревар помалку сепак ќе треба да го брка Милан кој ќе биде на првото место, и ќе има какво такво негативно влијание на моралот на играчите на Јувентус.

freddie-mercury-so-close-pose1.jpg

па немаме добиено утакмица со појак тим годинава бе, тепаме само аматери од рангот на Лече, Каљари, Сиена!!!!!!!!

Нека ја откажат со Арсенал, не скам онолку посран тим да не победи. Мизерија сме и овие повредиве у курац нек фатет.

Не пцујте по ИБРА и тој еднаш ке има лоша вечер пцујте го Гаијани и Педофилон ....Место Монтоливо и Тевез да ги гледавме денеска ние ги гледаме макси и Сидорф .
А и на алегри мамицата да му ја ебам со два копачи почна

Која мизерија има листа од минимум 5 играчи што се срам за овој прв тим..незнам од кај да почнам,чак и за пари ме заебаа ...мамето мизерно на берлускони да му го ебам,еднаш за секогаш не реши ситуација со бековиве..какви срање играчи иаме на бековски позиции тоа е нешто невероајтно

Убаво не изеба судијата 2 пенали, и после Мексес нека седе на клупата со Сидорф заедно муабет нека си прават, ваков поразму требаше на Алегри за да виде дека со 23-ката не се игра ;)

Која мизерија има листа од минимум 5 играчи што се срам за овој прв тим..незнам од кај да почнам,чак и за пари ме заебаа ...мамето мизерно на берлускони да му го ебам,еднаш за секогаш не реши ситуација со бековиве..какви срање играчи иаме на бековски позиции тоа е нешто невероајтно

Кога сме кај бековите...

FACT: Mesbah made 13 crosses, Abate made 5. They were %100 INACCURATE. :facepalm:

Еден куп ѓубре на олимпико вечерва !
Робињо.. никако неможем да го сватим овја играч и после Пато нечинел :eek:
Ибра знае понекоаш да биде идиот и тоа каков, се моли Алегри да му каже на Месбах дека постои и десна нога. И сега ќе излезе педофилот и ќе не убедуе дека има шампионски тим и дека ДНК ни е ЛШ :facepalm:

п.с Со ваков среден ред поарно да непочнуемо да играмо против Арсенал

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom