Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Надајсе ку*е на пијано пи*е!Ние очекувај дека ќе го купиме Тевез и го планиравме во формација,а овие за замена да ти го планирале за Пато.Господе Боже до кое дереџе стигнавме...

Заебете ова Тевез-Пато, решена е работава и готово. Пато останува и според ова денес него го планираат и за во иднина. Сега како ќе се одвива комуникацијата Берлу-Пато-Алегри, ќе видиме.

Да им се плукнам на шпекулациите Пато ќе си одел ќе го зимаме Тевез цело време на крај ништо го напраивте Тевез како да е Меси па имаме можност да го земеме.Нема играно 4 месеца фудбал човекот оди во Аргентина се пијанчи и ти да фрлиш пари за него а да го продадеш Пато е сосема луд потег.Башка во ЛШ ќе играат Ганц и Антонини напад не заебавајте..толку напаѓачи имаме ние уште ќе бараме ете нека се ослободат од некој па за да земат не може еден тим да има 10 напаѓачи..место да се ангажира некој во средина ние ќе бараме уште напаѓачи како да во тоа е проблемот имаме класа напаѓачи Пато - Ибра замени Робињо може напад,Боатенг исто има играно шпиц,Ел Шарави има потенцијал може ќе оди на позајмица но се гледа дека е добар,Инзаги како џокер од клупа не добива ич шанса сеа или летоска ќе си оди,Касано летоска ќе се врати но во каква форма никој не знае.

Тевез игра со глава? На кои позиции можеш да го ротираш? Шпиц....и тој до шпицот или менаџер финти треквариста ке го играш? Тевез-дриблинг?
Тевез ти е Руни стил на играч, 80% од играта му се потпира на борбеноста.

А за статистикиве убаво што ги стави, можеш самиот да видиш дека минимално Тевез има предност во голови што е нормално, кога си капитен и прва виолина во англиска екипа и цел тим игра за тебе (според таа логика Демба Ба е подобар од двајцата).

Не заборавај дека Пато има 22 год!
ти бе другарче очигледно го немаш гледано тевез!
напаѓач, втор напаѓач, крилен напаѓач!
а да, и игра со двете нозе!

па да ти кажам право, мене и не ми значат толку годините, колку што ми значат успесите на милан!
не ми е гајле дали дрогба милан би го земал на 27 години место челзи, дали би го земал пујол на 30, дали чави на 27, ето на 28, дел пиеро на 30 или тевез на 27!

Успесите на Милан може да дојдат само со добра политика, а според мене и уште 20-30 фудбалски стручњаци што не се поврзани со форумов а знаат многу повеќе од мене и тебе трампата Пато-Тевез е глупа, нелогична и крајно неразумна.

Заебете Тевез,везњак ни треба Ериксен,Хазард шпицови имаме.И наместо Хамшик нека го форсира Алегри малу Валоти не би му било лошо...

Успесите на Милан може да дојдат само со добра политика, а според мене и уште 20-30 фудбалски стручњаци што не се поврзани со форумов а знаат многу повеќе од мене и тебе трампата Пато-Тевез е глупа, нелогична и крајно неразумна.

Не треба да си фудбалски стручњак за да увидиш дека во моментов таа размена е рамна на самоубиство.

Чудно е што сеуште нема изјава од агентот дека е лут на Галијани што му опнал корпата. :D
Нема никаква логика овоа бараа замена на Касано не на Пато. o_O

А сценарио никој да не го купи Tевез и Галијани на 31 Јануари праќа само понуда за позајмица ? :pos:
btw Пато после ова мора многу многу појќе да вложуе труд на тренинг

Абе да не блефира овај Галијани само за да му ја намалат цената на Тевез?Со овој се е можно.Милан бараа замена на Тевез а не на Пато.Чудно е...Мислам дека лаже ќлавиов.

Абе да не блефира овај Галијани само за да му ја намалат цената на Тевез?Со овој се е можно.Милан бараа замена на Тевез а не на Пато.Чудно е...Мислам дека лаже ќлавиов.
Касано * :icon_lol:

Ќелавите луѓе ја доминирале планетава,ццц јас мислев само на порничи..:tapp:

Агентот на Тевез изјавил дека ќе почекаат Милан да ја среди ситуацијата па ако треба и до јуни ќе се чекало за него трансфер. :pos:

Јас не знам што толку разговарате околу Тевез и Пато ... Ко прво и прво Сити им бапна корпа на Милан ради тоа што првин со играчот преговарале наместо со нив ... Ко второ луцидно е да го дадеш Пато за Тевез ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom