Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
е ова е тоа тројца дмф е тоа е алегрии нека се држи за глава сега лелелелелелелел

Местена е бе им пуштаме :pos:

За да ни ги вратат одо и страсер :pos:

Не се нервирајте бе, ќе ги тепаме следната сезона ако не испаднат од лигава :pos:

Ме интересира како ќе ја реши утакмицава Алегри.Тактикава му е земи земјо голтниме а парот Ибра - Касано уште покажа дека е успешен!! :)
--- надополнето: Oct 23, 2011 11:15 AM ---
Местена е бе им пуштаме :pos:

За да ни ги вратат одо и страсер :pos:

Судијава многу спорен ми е сега имаше чист фаул над Ибра овој обратно суди WTF!?

Нека се договорат на полувреме доста ни се 3 нека не не срамат повеќе:pos:

Дефинитивно најинтересната сезона ќе биде оваа која што сум ја гледал...на крај може сосема 3т шампион да има не е за чудење...:pos:

Со онаква пичкетина на клупа како Алегри добро е што губиме САМО со 3:0.Протвил Лече значи повторувам против Лече игра со крајно деструктивна средина зошто нема муда во прв состав да ги уфрли Боатенг и Аквилани.
Сега нека играат асоцијации со новинарите за тој нивниот Мистер Х да им ебам тоа ќељајците.
п.с Таиво на клупа го држи а го игра Антинини. :tapp:

:tapp:
Еднаш на спортска ќе ги ставам Милан 3 комада примаат. :tapp::tapp:
Браво за Лече :cuc:

Кој имаше пишано тука одо ќе ни дал гол од пенал ? -.-

покрај сите овие стресови со учењето,вчера јувентус нерешено, и си викам сеа милан ќе ме опушти со една лагана победа .... ама к*рац..Гледам многу луѓе го обвинуваат Алегри... Не е он крив, од проста причина што едноставно тие играчи ги има на располагање, единствено боатенг да го ставеше место Касано и Таиво место Антонини...
Нема широк список на располагање, немој аквилани да играше различно ќе беше... Немаме средина, а за тоа е единствено ГАЛИЈАНИ крив и никој друг...
Поздрав до оние што се задоволија само со Аквилани како трансфер... (знаеме кои се ) ...Рано е уште ама тешко вака, многу тешко(единствено 2 трансфери од среден ред да се сторат зимоска, инаку сме го ебале ежот)
Пријатно неделно попладне... без нервози, некад ќе му дојде памет на алегри више да не го игра Антонини....а и на галијани да купи некој класа играч од средниот ред...
Позз, и ако ништо друго барем Наполи или Рома да бидат шампиони кога веќе ние нема да бидеме ....

Со онаква пичкетина на клупа како Алегри добро е што губиме САМО со 3:0.Протвил Лече значи повторувам против Лече игра со крајно деструктивна средина зошто нема муда во прв состав да ги уфрли Боатенг и Аквилани.
Сега нека играат асоцијации со новинарите за тој нивниот Мистер Х да им ебам тоа ќељајците.
п.с Таиво на клупа го држи а го игра Антинини. :tapp:

Е оваа чекав некој да пише фала богу,да не мислат дека само јас мислам дека Алегри е 90% крив за поразите оваа сезона :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom