Кико Д.
ULTRAS - way of life
celo Tetovo ja imase 2 i 3+ ,kako da se ocekuvase vakvo neso.Neyse da ne bidam cel offtopic,poveke sreka nareden pat decki
Играја против тетово изгледа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
celo Tetovo ja imase 2 i 3+ ,kako da se ocekuvase vakvo neso.Neyse da ne bidam cel offtopic,poveke sreka nareden pat decki
А бе ме збудале со тоа, ги потценилеНе си офтопик дури и Бранче 150 пати кажа како одбраната на Милан ги потценувале,и факт е дека сите ја имаа 2-ка али ај да не испадне теории на заговор местење утакмици и слични срања,одиме понатаму.
А бе ме збудале со тоа, ги потценилеКакво потценување, Неста кога го тегнеше Оливера за дрес потценување беше или сакаше да го носи дома му?
![]()
А бе ме збудале со тоа, ги потценилеКакво потценување, Неста кога го тегнеше Оливера за дрес потценување беше или сакаше да го носи дома му?
![]()
Све е во ред тоа али има два проблема.Подобро да донесат една желка од Галапагос, побрза ќе биде од сидорф..
А и не ми е јасно што му е филмот на Алегри... па мајку му, го имаме најјакиот напад у италија(можда и свет) и против екипи како лече игра пичкарски и на контри... а и најдобра формација е 4-3-3 со пирло фламини и боатенг средина, касано,робињо и ибра напад...
Слушајте ми збор пато ќе го продадат летоска..
п.с денот кога сидорф ќе си оди од милан ќе се напраам дупе пијан од радост...